Cea mai sigură metodă de contracepţie şi de prevenire a bolilor cu transmitere sexuală

preyervativ.jpg

prezervativ boala cu transmitere sexuala contraceptie
Pentru a evita o eventuală sarcină nedorită sau pentru a nu contacta o boală cu transmitere sexuală, este indicată folosirea prezervativului
foto:123RF

Prezervativul este cea mai sigură metodă de contracepţie care oferă protecţie şi împotriva bolilor cu transmitere sexuală. Are o eficienţă de 98 la sută când este folosit corect, iar piaţa este plină de modele care mai de care mai plăcute şi ingenioase.

Metodele de contracepție sunt foarte importante în societatea actuală în care bolile cu transmitere sexuală sunt mai mult decât prezente, iar pentru a ne feri de contactarea acestora, trebuie să ne protejăm așa cum se cuvine. Desigur, sunt și mijloace de contracepție pe cale naturală, sau anticoncepționalele, care de multe ori au efecte adverse nedorite. Dar aceste metode de contracepție sunt indicate atunci când aveți o relație stabilă cu un partener în care aveți încredere. În caz contrar, pentru a evita o eventuală sarcină nedorită sau pentru a nu contacta o boală cu transmitere sexuală, este indicată folosirea prezervativului.

Loading...
 
 

Citește și

 • idei preconcepute sex

  Ideile preconcepute nu îşi au rostul în viaţa sexuală, sunt complet inutile şi cel mai probabil vor stârni amuzamentul cu trecerea timpului. Acestea sunt numai în capul vostru şi de fapt nici nu ar exista dacă le-aţi discuta sincer cu partenerul de viaţă.

 • bautura sex alcool viata sexuala

  Unii bărbaţi cred că dacă beau câteva pahare sunt mai relaxaţi şi simt că sunt capabili de orice, inclusiv în dormitor. Ei bine, chiar dacă poate crește încrederea în sine, alcoolul este unul dintre cei mai mari dușmani ai vieții sexuale.

 • femeie doreste sa faca sex cu tine

  De cele mai multe ori credem că bărbaţii fac prima mişcare, ceea ce nu este în totalitate adevărat. Sexologii au ajuns la concluzia că femeile sunt responsabile de fapt de iniţiativă, indiferent că e prin dans sau orice altă metodă de a-şi arăta disponibilitatea.

 • oboseala sex

  Oboseala are afecte extrem de neplăcute asupra organismului, iar unul dintre ele este şi libidoul scăzut. Nopţile nedormite ne mai poate afecta memoria, aspectul fizic, dar şi capacitatea de a da jos kilogramele în plus