Cea mai nefericită perioadă a vieţii unei femei. Iată cum se manifestă

criza_mij.jpg

Cea mai nefericită perioadă a vieţii unei femei
Criza vârstei mijlocii este cea mai nefericită perioadă a vieţii unei femei şi se manifestă prin depresie, pesimism, pierderea încrederii în sine
foto: 123RF

Criza vârstei mijlocii este cea mai nefericită perioadă a vieţii unei femei şi se manifestă prin depresie, pesimism, pierderea încrederii în sine, deregleri de somn şi nu în ultimul rând, modificări ale greutăţii corporale.

În ceea ce priveşte comportamentul în societate, este posibil ca cele mai multe reprezentante ale sexului frumos să înceapă să dea semne de regret pentru trecerea anilor şi chiar să încerce să ia legătura cu iubiri din trecut, fără a spera, însă, la o legătură sentimentală. Este vorba doar despre încercarea de a retrăi senzaţii din acea perioadă.

În cea de-a doua fază, femeile care trec prin criza vârstei mijlocii au tendinţa de a încerca lucruri şi experienţe noi, pe care nu au avut ocazia sau curajul de a le face în tinereţe. Poate fi vorba chiar şi despre sporturi extreme, totul în încercarea de a-şi testa limitele şi de a-şi recăpăta încrederea în sine.

Dacă te numeri şi tu printre femeile care se tem de această perioadă, află că se poate trece cu ajutorul celor din jur, familie, prieteni, partener de viaţă. Ei sunt cei care trebuie să fie lângă tine, să te susţină şi să îţi redea încrederea în propria persoană. Nu ezita să apelezi şi la psihologi care te vor ajuta să gestionezi situaţia şi să găseşti cea mai bună soluţie pentru a depăşi cu success criza vârstei mijlocii.

 

Loading...

Citește și

 • Sexul lipsit de implicaţii sentimentale

  Este posibil să îţi doreşti o relaţie lipsită de complicaţii, mai ales dacă eşti într-o perioadă de readaptare după o despărţire. La prima vedere, acest comportament este specific masculin, însă nicio femeie nu ar trebui să se ferească de la a recunoaşte că are o astfel de intenţie.

 • Cearta ocazionala efecte pozitive asupra relatiei

  Din când în când, certurile pot fi sarea şi piperul unei relaţii, care să te facă să conştientizezi cât de importante sunt momentele frumoase petrecute alături de partener. Discuţiile în contradictoriu te pot ajuta să vezi cu alţi ochi persoana iubită şi să-ţi influnţeze în mod pozitiv comportamentul faţă de cel de lângă tine.

 • Ce le place barbaților sa le faca femeile în pat, click

  Deşi multe dintre femei au crescut cu ideea că bărbatul deţine controlul, că el ia cele mai multe decizii, ei bine, este o mare greşeală să gândeşti aşa, mai ales când vine vorba despre sex. Doar cele cu o gândire învechită, limitată, mai cred că până şi viaţa sexuală este subjugată de bărbatul de lângă ele.

 • Atitudinea condimentează orice moment erotic

  Nu trebuie să fii expertă în pat ca să înnebuneşti un bărbat, ci să ai atitudinea potrivită. Dacă eşti o fire spontană şi activă, îţi va fi mult mai uşor să-ţi satisfaci partenerul. În schimb, dacă eşti o fire introvertită şi ai anumite complexe, mai mult ca sigur vei ruina atmosfera din dormitor.