Cea mai mare îngrijorare a bărbaţilor în intimitate. Cum îi poate ajuta partenera?

partenera.jpg

Cea mai mare îngrijorare bărbaţilor întimitate
Cea mai mare îngrijorare a bărbaţilor în intimitate are legătură cu masculinitatea lor
foto: 123RF

Cei mai mulţi bărbaţi cred că penisul lor este mai mic decât ar trebui să fie şi că nu vor avea prestaţii sexuale pe măsura aşteptărilor partenerelor lor. Aşadar, putem spune că cea mai mare îngrijorare a bărbaţilor în intimitate are legătură cu masculinitatea lor. Acest complex se formează în timp şi, din păcate, reprezentanţii sexului puternic nu prea au curaj să vorbească despre acest lucru.

Frustrările legate de mărimea organului genital pot crea mari probleme şi în viața sexuală. De aceea, orice compliment referitor la acest subiect este bine venit, deoarece îi face să se simtă în largul lor atunci când sunt în intimitate.

În cazul în care partenerul tău de viață se confruntă cu o astfel de situație, susținerea este cel mai important lucru. Oricărui bărbat îi este greu să vorbească despre problemele legate de organul sexual, pentru că de cele mai multe ori acesta este singurul lucru cu care se mândresc. Însă indiferent de situație, calitățile unui bărbat nu se judecă după mărimea penisului.

 

Loading...

Citește și