Cea mai mare greşeală pe care o fac cuplurile aflate în relaţii de lungă durată

rutinba.jpg

greseala cupluri relatii
Cuplurile care sunt de mai mult timp împreună, tind să se plafoneze în ceea ce priveşte relaţia intimă
foto:123RF

Pe măsură ce sunt de mai mult timp împreună, partenerii de cuplu tind să se plafoneze în ceea ce priveşte relaţia intimă. Deşi ar fi uşor de crezut că odată cu trecerea timpului şi a creşterii încrederii reciproce, un cuplu devine mai relaxat şi mai receptiv la nou, se pare că lucrurile nu stau chiar aşa.

Plafonarea şi rutina sunt duşmanii cei mai de temut ai relaţiilor de lungă durată. Secretul este de a diversifica tehnicile sexuale şi de a mări receptivitatea vizavi de tot ceea ce este nou. Cele mai multe persoane care sunt implicate în astfel de relaţii au senzaţia că nu se poate mai bine decât este deja, astfel că se opun schimbărilor.

Fanteziile sexuale sunt nişte noţiuni care pot speria la un moment dat, ducând cu gândul la perversiuni. Cheia constă în a încerca lucruri mici la început, în sensul că dacă femeia este obişnuită să fie pasivă, şi să aştepte ca bărbatul să facă primul pas, ar fi uimită să vadă ce efect va avea schimbarea de roluri.

Încercarea de a îmbunătăţii viaţa sexuală nu este uşoară, şi implică destul de multe sacrificii. Numai păstrarea interesului pentru partener este un aspect care poate pune probleme, mai ales în cazul relaţiilor de lungă durată.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • trucuri pentru a intarzia ejacularea

  Unii sexologi definesc ejacularea precoce ca apariţia orgasmului înainte ca tu să vrei acest lucru. Ei bine, în acest caz cei mai mulţi bărbaţi au o asemenea problemă. O altă definiţie ar fi că bărbatul are un orgasm înainte ca femeia să vrea să-l aibă pe a ei. Adică, înainte ca ea să fi avut măcar un orgasm sau, probabil, mai multe.

 • indicii pierzi vremea barbat

  Nu este nimic rău să-ţi doreşti să găseşti bărbatul perfect, lângă care să trăieşti până la adânci bătrâneţi. Dar cum ne putem da seama, când suntem doar folosite şi realizăm că el, de fapt, nu a avut niciodată intenţii serioase?

 • vagin dimensiuni sex

  Femeile, ca şi bărbaţii, sunt adesea preocupate de mărimea propriului organ intim, vaginul în cazul lor. Ele cred că dacă este prea larg, partenerii nu se vor simţi bine, dacă este prea îngust, nu vor avea ele parte de plăcere deoarece actul sexual se desfăşoară cu dificultate şi este dureros.

 • motive barbati sex dimineata

  Începutul zilei este momentul când bărbaţii au cea mai mare dorinţă de a face sex. Atunci organismul acestora secretă cea mai mare cantitate de testosteron. Deci, un factor important în sexualitatea masculină îl joacă acest hormon al plăcerii ce determină impulsurile “primitive” ale bărbaţilor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1