Cea mai întâlnită problemă cu care se confruntă bărbaţii în timpul sexului

comunicarea.jpg

întâlnită problemă confruntă bărbaţii în timpul sexului
Este important să învăţaţi să vă cunoaşteţi mult mai bine în intimitate şi să găsiţi un limbaj prin care să comunicaţi eficient în timpul partidelor sexuale
foto: 123RF

Deşi par mai îndrăzneţi şi siguri pe ei în pat, bărbaţii se confruntă aproximativ cu aceleaşi temeri şi probleme ca şi femeile, când vine vorba de intimitatea în cuplu.

Ponderea mare pe care sexul o joacă în în bunul mers al relaţiei, dar şi dorinţa de a oferi plăcere partenerelor, îi pot face pe bărbaţi să se înhibe şi să aibă probleme în a se excita şi a performa corespunzător între cearceafuri. Iată una dintre cele mai frecvente situaţii cu care se confruntă bărbaţii în timpul actelor sexuale.

Comunicarea eficientă în timpul sexului

Fie din cauză că nu îşi cunosc foarte bine partenerele, fie pentru că se simt jenaţi, mulţi reprezentanţi ai sexului puternic evită să vorbească în intimitate despre dorinţele şi fanteziile lor. Din această cauză, pot apărea o mulţime de probleme, inclusiv incapacitatea de a-şi satisface iubita.

Este important să învăţaţi să vă cunoaşteţi mult mai bine în intimitate şi să găsiţi un limbaj prin care să comunicaţi eficient în timpul partidelor sexuale, astfel încât să vă bucuraţi împreună de momente frumoase şi plăcute atunci când faceţi dragoste.

 

Loading...

Citește și