Cea mai importantă regulă a sexului ocazional: fără angajamente

61937354_ml.jpg

sex ocazional angajament
Sexul ocazional este în afara unei relaţii tocmai pentru că nu implică niciun fel de angajament
foto:123RF

Întâlnirile ocazionale nu presupun o implicare emoţională, singurul lucru important fiind modul în care partenerul te face să te simţi în momentele intime. Sexul ocazional este în afara unei relaţii tocmai pentru că nu implică niciun fel de angajament, aceasta fiind regula esenţială.

Sexul ocazional este doar pentru plăcerea proprie

Acest tip de sex presupune că angajamentele de orice fel ies din discuţie. Această regulă a lipsei angajamentelor permite persoanelor în cauză să decidă când şi cu cine doresc relaţii sexuale, fără a-şi impune restricţii nedorite. Asta înseamnă că dacă îţi vezi partenerul de sex cu altcineva, nu ai nici un drept să fi geloasă. Relaţia ta cu această persoană este în principiu deschisă şi nu implică niciun fel de angajament.

Nu te aştepta la telefoane sau mesaje simpatice, nu te aştepta la fidelitate, nu te aştepta la mici cadouri şi nici la declaraţii de dragoste.

 

loading...
Loading...

Citește și

 • atrage pe barbat sex femeie

  Credeţi probabil că dacă îi adresăm această întrebare unui bărbat el va răspunde “ochii”, în timp ce de fapt el va privi discret în primul rând sânii şi fesele femeilor?

 • motive sex barbati cunnilingus

  Cunnilingusul este unul dintre lucrurile plăcute şi speciale pe care le poţi face unei femei. Se va simţi iubită, admirată şi nu în ultimul rând, o vei face să aibă orgasme de excepţie. Cu toate acestea, nu toţi bărbaţii sunt încântaţi de această practică.

 • capcana rutinei sexuale cuplu

  Rutina este, cu siguranţă, cel mai mare duşman al cuplurilor moderne. Nu puţine sunt căsniciile care se destramă din cauza atmosferei monotone din viaţa de zi cu zi, cât şi din viaţa sexuală, după mai mulţi ani de convieţuire.

 • sex in grup

  Sexul în grup este o fantezie la care deseori se gândesc bărbaţii, chiar şi femeile, dar puţine cupluri ajung să se bucure. Trebuie să recunoaştem că această practică este doar pentru persoanele deschise şi care ştiu foarte clar cum să se comporte fără să existe riscul unor situaţii neplăcute.