Cea mai comună greşeală pe care o fac bărbaţii în folosirea prezervativului

prezervativ.jpg

grseala comuna punerea prezervativului
Foarte mulţi bărbaţi sunt nesiguri în legătură cu modul în care ar trebui pus prezervativul
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Foarte mulţi bărbaţi sunt nesiguri în legătură cu modul în care ar trebui pus prezervativul, dar nici unul dintre ei nu vorbeşte despre acest lucru din jenă. Iar această atitudine le poate pune sănătatea în pericol. Până la urmă, nu e mai bine să rişti să te simţi ridicol şi să întrebi cum e corect, decât să nu întrebi şi să te alegi cu cine ştie ce boală cu transmitere sexuală?

Este adevărat că în momentul în care se pune prezervativul, atmosfera este cât se poate de încinsă, ceea ce înseamnă că nu mai suntem la fel de atenţi la detalii. Poate că nu pui prezervativul până la baza penisului. Poate că uiţi să ţii de micul compartiment din vârful acestuia, destinat strângerii penisului. Unii bărbaţi fac inclusiv greşeala de a întoarce pe dos prezervativul.

Corect este să îi prinzi uşor vârful în timp ce îl rulezi în jos, până la baza penisului. Nu este nimic ruşinos în a nu şti. Este important să aveţi prezervative de rezervă şi niciodată să nu încercaţi să puneţi la loc unul compromis în vreun fel.

 

Loading...

Citește și