Ce vor de fapt bărbaţii de la femei, dar nu spun niciodată

apreciere.jpg

Ce vor bărbaţii de la femei dar nu spun niciodată
Bărbaţii vor să fie apreciaţi pentru ceea ce fac ei pentru femei
foto: 123RF

Bărbaţii vor să fie apreciaţi pentru ceea ce fac ei pentru femei. Iar abilitatea de a face un bărbat să se simtă apreciat s-a dovedit a fi decisivă în decizia lui referitoare la continuarea sau întreruperea unei relaţii serioase.

Dovezile de apreciere sunt modalitatea de a-ţi câştiga un loc definitiv în inima unui bărbat. El ar merge şi până la capătul lumii doar ca să poată fi apoi venerat şi adorat de o femeie.

„Există două lucruri pe care şi le doresc oamenii mai mult decât sexul şi banii... să li se recunoască valoarea şi să fie ridicaţi în slăvi”, scrie Sherry Argov în cartea sa „De ce bărbaţii se însoară cu scorpii”.

Uneori, un bărbat face diferite lucruri pentru tine, cum ar fi să-ţi aducă un cadou, să-ţi cumpere flori, să-ţi pună benzină în rezervorul maşinii. Când după un astfel de gest mărunt, tu nu îi spui: „A fost aşa drăguţ din partea ta. Mulţumesc”, el o să înceapă să-şi rărească atenţiile. În cele din urmă, chiar dacă o să-ţi mai ofere totuşi ceva, o va face în mod mecanic. Sentimentele lui se vor estompa treptat, până va ajunge să nu mai simtă nimic pentru tine.

Acesta este motivul pentru care bărbaţii stau până la nouă seara la serviciu, şi evită să se ducă acasă la partenere. Este motivul pentru care renunţă să-şi mai dea silinţa. Nimic nu-i de-motivează mai repede decât sentimentul că nu sunt apreciaţi.

Loading...

Citește și

 • Ce nu fac femeile în pat enervează bărbaţi

  În timpul partidelor de amor, unele femei preferă să nu facă absolut nimic: aşteaptă doar să aibă parte de puţină plăcere. Din punctul de vedere al bărbaţilor acest comportament este absolut enervant.

 • semn evident exista problema relatie

  În momentul în care intrăm într-o relaţie se presupune că suntem îndrăgostiţi până peste cap. Însă, nu întotdeauna ajungem să iubim cu adevărat, iar atunci când dispar fluturii din stomac, se evaporă şi dragostea pe care o credeam veşnică. Când se întâmplă acest lucru, începem să ne purtăm diferit cu partenerul de viaţă, devenind tot mai reci şi mai distanţi.

 • Comportamente ale femeilor alungă potenţialii parteneri

  Cei mai mulţi bărbaţi atunci când intră într-o relaţie nu agreează anumite comportamente tipic feminine. De exemplu, gelozia dusă la extrem, curiozitatea exagerată şi vorbitul non-stop sunt lucruri care nu sunt tocmai pe placul lor. Specialiştii în terapia de cuplu au identificat câteva situaţii care îi îndepărtează pe reprezentanţii sexului puternic de partenerele de viaţă. Iată ce acuză bărbaţii de obicei:

 • suspectezi iubita de infidelitate semne

  Încrederea şi intimitatea sunt esenţiale într-o relaţie, iar infidelitatea provoacă durere şi suferinţă, indiferent dacă cel înşelat este femeie sau bărbat. Infidelitatea poate fi şi un semn că aceste ingrediente lipsesc sau sunt neglijate. Dacă un bărbat îşi suspectează partenera de viaţă că i-ar fi necredincioasă, cel mai probabil fisurile relaţiei sunt deja evidente.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1