Ce vor barbaţii în pat de la o femeie

implicare.jpg

Ce vor barbatii in pat de la o femeie
Orice bărbat îndrăgostit şi topit după iubita sa, cu siguranţă va fi implicat trup şi suflet de fiecare dată când face dragoste
foto:123RF

Ai o relaţie cu un bărbat care te împlineşte, cu care ştii că poţi discuta orice şi poţi experimenta cele mai picante fantezii. Totuşi, nu de puţine ori ai avut senzaţia că partenerul tău nu a fost pe deplin satisfăcut de partidele voastre de amor sau că şi-ar fi dorit ceva mai mult. Ei bine, în articolul de mai jos vei afla ce îşi doreşte un bărbat cel mai mult de la actul sexual.

Implicare totală din partea partenerei

Orice bărbat îndrăgostit şi topit după iubita sa, cu siguranţă va fi implicat trup şi suflet de fiecare dată când face dragoste. Însă oricât de mult te-ar dori, are nevoie de confirmări şi răspunsuri din partea ta, pentru a se putea simţi bine. Chiar dacă eşti mai leneşă şi îţi plac poziţiile în care tu nu trebuie să te mişti prea mult, îi poţi arăta iubitului că te simţi bine şi că se mişcă grozav. De asemenea, partenerului tău îi va plăcea să îl ghidezi discret către locurile care îţi provoacă plăcere, să îi indici ritmul în care îţi doreşti să se mişte şi, măcar uneori, să preiei tu controlul, să îl domini.

 

loading...
Loading...

Citește și

 • Tipul de sex considerat de unii atractiv

  Pentru mulţi oameni, noutatea reprezintă cheia unei vieţi sexuale împlinite. Şi asta poate însemna o altă persoană de fiecare dată. Acestora misterul li se pare incitant, iar posibilitatea de a nu mai întâlni niciodată partenerul de sex, le dă şansa de a se elibera de inhibiţii. Sexul ocazional le oferă posibilitatea de a adopta o nouă identitate sexuală de fiecare dată şi de a-şi împlini anumite fantezii fără teama de a fi respinşi.

 • sexul cu iubitul nu va mai satisface

  De-a lungul relaţiei de cuplu sunt destul de multe momente delicate în dormitor în care femeia trebuie să aibă curaj să preia iniţiativa. Este important ca acest lucru să se facă cu foarte multă finețe pentru a nu-i da senzaţia iubitului că ceva este în neregulă.

 • barbatul perfect in viziunea unei femei

  Ştiu că primul impuls, mai ales al bărbaţilor, este de a spune că femeile sunt înnebunite după bărbaţii care arată bine şi care au buzunarele doldora de bani.. Ei bine, lucrurile nu stau întotdeauna chiar aşa.

 • cuplu parterner viata sexuala intim flirt

  Tu şi partenerul tău vă simţiţi străini atunci când vine vorba de sex? Dacă nu aveţi următoarele lucruri în comun, ar cam trebui să vă spuneţi adio!