Ce vor bărbaţii în intimitate, dar se tem să spună

solutie.jpg

Ce vor bărbaţii în intimitate tem spunăa
De foarte multe ori, iubitul are în minte diverse fantezii, dar teme să ţi le dezvăluie
foto: 123RF

De foarte multe ori, iubitul are în minte diverse fantezii, care de care mai nebunatice şi mai solicitante. Totuşi, se teme să ţi le dezvăluie, sau cel puţin, nu ţi le dezvăluie în totalitate, de teamă de a nu-l respinge sau de teamă ca tu să nu crezi că el te vede ca pe un instrument al plăcerii şi atât.

De exemplu, în timp ce faceţi dragoste "pe la spate", partenerul este mai mult decât tentat de sexul anal, însă nu ştie sau este convins că ţie nu ţi-ar plăcea. Alţii se gândesc la un "menage a trois" - el, tu şi încă o femeie frumoasă. De ce încă o femeie şi nu încă un bărbat? Orgoliul masculin dar şi dragostea sunt de vină: nu acceptă să te împartă cu alt bărbat şi nici nu vrea să se gândească că ai putea fi penetrată de un altul, în timp ce prezenţa unei alte femei poate avea doar rolul de a-l excita, însă nu va face dragoste cu ea în adevăratul sens al cuvantului.

Dacă sunteţi un cuplu de ceva timp şi aveţi o viaţă sexuală activă, însă partenerul ezită să îţi dezvăluie fanteziile lui sexuale, fii sigură că îşi doreşte ca tu să preiei iniţiativa şi să îi oferi imboldul de care are nevoie.

Este important şi chiar de foarte bun augur să comunicaţi deschis despre sex şi fantezii. Este una dintre metodele de bază pentru a păstra atracţia sexuală vie şi pentru a diversifica meniul în momentele intime.

 

Loading...

Citește și

 • gestionam momentele tensionate relatia cuplu

  Din când în când, certurile pot fi sarea şi piperul unei relaţii, care să te facă să conştientizezi cât de importante sunt momentele frumoase petrecute alături de partener. Discuţiile în contradictoriu te pot ajuta să vezi cu alţi ochi persoana iubită şi să-ţi influnţeze în mod pozitiv comportamentul faţă de cel de lângă tine.

 • Compatibilitatea educatională constituie pietrele baza relaţii

  Multe studii au ajuns la concluzia că educaţia şi experienţa de viaţă îşi spun cuvântul în majoritatea cuplurilor şi de asemenea, constituie una din pietrele de bază ale unei relaţii.

 • pastila de a doua zi sex

  Pastila de a doua zi reprezintă o metodă de contracepție foarte eficientă, însă trebuie folosită numai în cazuri de maximă urgență, și nu trebuie abuzat de ea. Aceasta te salvează de la o sarcină nedorită, fiind recomandată în cazurile în care ai făcut sex neprotejat sau prezervativul s-a rupt în timpul actului sexual.

 • Sexul poate fi influentat de alimentaţie

  Cei mai mulţi doctori cred că trei sferturi din problemele de sănătate se datorează unei alimentaţii greşite. Practic, ei spun că poţi să mânânci sănătos sau nesănătos. Şi acest lucru este cu siguranţă adevărat în privinţa sexului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1