Ce trebuie să ştiţi despre sexul în perioada delicată a lunii

delic.jpg

ce trebuie sa stii despre sexul in perioada delicata a lunii
Femeile sunt mai dornice şi se excită mai repede în această perioadă a lunii, din cauza „furtunii“ hormonale de care au parte
foto: 123RF

Chiar dacă unora ar putea să li se pară neplăcut, multe reprezentante ale sexului frumos sunt foarte excitate în perioada menstruaţiei. Important este ca ambii parteneri să accepte ideea unui act sexual în aceste condiţii şi să ţină cont de respectarea unor reguli de igienă riguroase.

Experienţa unei partide de sex cu o femeie aflată la menstruaţie poate să facă un bărbat să treacă peste eventualele neplăceri. Reperezentantele sexului frumos sunt mai dornice şi se excită mai repede în această perioadă a lunii, din cauza „furtunii“ hormonale de care au parte.

Îmbunătățește orgasmul și calmează crampele

Atunci când este în perioada delicată a lunii, femeia poate să fie un pic mai excitată decât în mod normal, din cauza nivelului de estrogen şi testosteron care îi inundă trupul. Mai mult decât atât, pentru un plus de plăcere poate fi responsabil și fluxul de sânge, care asigură o lubrefiere suplimentară. Acest lucru poate contribui la atingerea orgasmului. În plus, activitatea fizică din timpul sexului poate îmblânzi crampele abdominale, iar acest lucru este dovedit științific.


 

Loading...

Citește și

 • Suferinţa fizică psihică cauze ale unei relaţii sexuale nesatisfăcătoare

  Suferinţa fizică şi psihică sunt bariere în calea intimitaţii şi afectează viaţa sexuală. Pentru multe femei, sexul nesatisfăcător este strict legat de ceea ce se întâmplă în viaţa lor. Ele sunt cele care nu pot ignora depresiile, stresul , tristeţea de a nu comunica îndeajuns cu partenerul de viaţă sau unele afecţiuni fizice a căror rezolvare ar trebui căutată la un specialist.

 • Tot ce trebuie să aveţi în vedere despre preludiu

  Preludiul sexual oferă fiecărui partener oportunitatea şi timpul de a se pregăti pentru o activitate sexuală. Fără angajarea într-un preludiu, unii bărbaţi nu îşi acordă suficient timp pentru a fi complet excitaţi, pentru a menţine o erecţie fermă necesară pentru penetrare sau pentru un act sexual prelungit.

 • Masarea prostatei act sexual foarte plăcut pentru bărbaţi

  Această practică „masajul prostatei” este foarte plăcută pentru bărbaţi, ei ajungând la orgasm foarte uşor prin stimularea acestei glande, ce se poate face atât pe la exterior, prin stimularea perineului, sau prin rect. Iată cum procedaţi:

 • Factorul mpact major asupra vieţii sexuale a femeilor

  Relaţia cu propriul corp este un factor important care afectează viaţa sexuală a femeii. Felul în care o reprezentantă a sexului frumos se simte în corpul ei îi influenţează dorinţa de a face dragoste şi satisfacţia sexuală. Sentimentele de vinovăţie, de insecuritate, gândurile negative despre cum arată, ideea că ar trebui să arate ca un fotomodel pot determina femeile să renunţe la a-şi mai dori să aibă o viaţă intimă activă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1