Ce trebuie să ştiţi despre dorinţa sexuală a femeilor

dor.jpg

Ce trebuie să ştiţi despre dorinţa sexuală a femeilor
Multe femei refuză partide de sex pentru că solicitarea apare pe nepusă masă
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Cercetările arată că dorința sexuală a femeilor vine ca un răspuns la stimuli și nu este chiar spontană. Prin urmare, cheful de sex nu apare din senin, femeile răspund la indicii cu tentă sexuală și au nevoie de timp să își identifice cheful.

Iar aici nu este vorba despre preludiu. Pentru reprezentantele sexului frumos este important și ceea ce se întâmplă înainte de preludiu. Un sărut prelungit, o întâlnire spontană cu iubitul pe parcusul zilei, mesaje cu tentă sexuală sunt câteva gesturi care pot declanșa dorința, fără a discuta explicit despre sex.

Multe femei refuză partide de sex pentru că solicitarea apare pe nepusă masă. Sunt nepregătite, nu au dispoziția necesară sau e un moment nepotrivit. Iar această reacție le întărește convingerea că nu sunt interesate de sex.

Încearcă să îți acorzi câteva momente atunci când partenerul îți spune că are chef de sex și nu refuza imediat. Dacă nu ai încă dispoziția necesară, în loc să refuzi, propune-i să faceți altceva înainte, pentru a-ți da timp. Pare ciudat, dar o plimbare, un film pe care îl vedeți împreună sau cina te pot ajuta să te obișnuiești cu ideea și să te ajuți și singură să intri în dispoziție.

Nevoia aceasta de a lucra cu dispoziția ta, poate fi necesar să o includeți în ecuație, dacă vreți să vă păstrați viața sexuală departe de frustrări.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

 • spălăturile vaginale sunt recomandate doar în cazul unor infecţii locale

  Spălăturile vaginale, realizate manual cu săpunul sau cu dispozitive speciale, nu numai că sunt total inutule, dar pot să devină periculoase. În primul rând, vaginul se curăţă singur datorită secreţiilor, iar aciditatea sa omoară microorganismele care nu au ce căuta acolo. Un vagin sănătos nu trebuie nici spălat cu săpun, nici dezinfectat cu diverse substanţe.

 • Ce faci când observi că partenera s-a plictisit de relaţia voastră

  Simţi că partenera s-a plictisit de relaţia voastră? Psihologii spun că nu este cazul să te îngrijoreze prea tare acest lucru. Pur şi simplu este cazul să mai ieşiţi din zona voastră de confort.

 • Află motivul pentru care tu simţi durere când faci sex

  Dispareunia este termenul medical folosit pentru a defini durerea sau orice fel de disconfort apărut în regiunea genitală în timpul sau după contactul sexual. Durerea poate fi descrisă ca o senzaţie de zgârietură, înţepătură sau ca o arsură, mâncărime. În funcţie de cauză, durerea în timpul contactului sexual poate fi o problemă persistentă sau poate apărea sporadic, intermitent.

 • Adevăratul motiv determină femei nu renunţe partenerul de viaţă

  Într-o relaţie profundă, de lungă durată, iubitul îţi devine încet, încet şi cel mai bun prieten. Uneori se întâmplă ca prietenia să evolueze, în timp ce romantismul legăturii se risipeşte. După ani şi ani îţi dai seama că cel de lângă tine îţi este ca un frate, dar a încetat să mai fie şi un iubit. Schimbarea este fină şi te înşală cu uşurinţă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1