Ce trebuie să ştii despre uter când vine vorba de sex

orgasm.jpg

Ce trebuie ştii uter vorba sex
Uterul este capabil să ofere un orgasm extraordinar şi foarte puternic
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Nu foarte multă lume înţelege semnificaţia uterului(sau a pântecului) când vine vorba de sex, dar trebuie ştiut că el e capabil să ofere un orgasm extraordinar şi foarte puternic.

Când o femeie este excitată, uterul răspunde înclinându-se înapoi din poziţia iniţială şi ridicându-se. De asemenea, îşi poate modifica mărimea considerabil(acest lucru fiind mai pronunţat la femeile care au născut). Ca foarte multe lucruri legate de sex, producerea orgasmului în uter este un subiect controversat.

Unii sexologi afirmă că uterul se contractă numai dacă vaginul este stimulat îndeajuns de mult. Dacă este adevărat, acest lucru ar explica de ce femeile spun că orgasmul prin penetrare este mai profund.

Cert este că, de obicei, contracţiile încep la două până la patru secunde după ce femeia simte orgasmul şi se succed la intervale de 0,8 secunde. Sunt destul de puternice ca să elimine fluidul din vagin în timpul menstruaţiei.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • sex boli cu transmitere sexuala

  Este evident că sexul nu înseamnă doar plăcere. Bolile cu transmitere sexuală sunt pe cât de uşor de contactat, pe atât de greu de tratat. Pentru câteva momente de plăcere sau neatenţie, poţi plăti extrem de scump cu sănătatea şi chiar cu viaţa.

 • metoda placerea sexuala

  Din păcate, sunt bărbați care ejaculează mai devreme de cât și-ar dori în timpul actului sexual, ceea ce îi frustrează foarte mult. Iar dacă această situaţie se repetă de fiecare dată în momentele intime poate crea disconfort şi partenerelor de viaţă.

 • boala sexuala care se transmite fara penetrare

  Virusul papiloma uman, numit HPV, este cea mai întâlnită boală cu transmitere sexuală. Se fixează în mucoasele membranoase şi piele, şi este atât de capabil de mutaţii, încât poate deveni una dintre cele 40 de rădăcini cunoscute care infectează bărbaţii şi femeile.

 • Contactele sexuale frecvente largesc vaginul

  Femeile, ca şi bărbaţii, sunt adesea preocupate de mărimea propriului organ intim, vaginul în cazul lor. Ele cred că dacă este prea larg, partenerii nu se vor simţi bine, dacă este prea îngust, nu vor avea ele parte de plăcere deoarece actul sexual se desfăşoară cu dificultate şi este dureros.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1