Ce trebuie să ştii despre relaţia cu un bărbat mai tânăr

tanar.jpg

trebuie să ştii despre relaţia cu un bărbat mai tânăr
Se spune că dragostea nu are vârstă şi că doi oameni pot fi fericiţi împreună indiferent care este diferenţa de ani dintre ei
foto: 123RF

Se spune că dragostea nu are vârstă şi că doi oameni pot fi fericiţi împreună indiferent care este diferenţa de ani dintre ei, atât timp cât se iubesc. Sună foarte romantic şi cu toate că aşa ar trebui să fie, în realitate diferenţa de vârstă dintre doi parteneri are un cuvânt important de spus în ceea ce priveşte viitorul relaţiei.

De cele mai multe ori, relaţia cu un bărbat mai tânăr poate evolua cu uşurinţă spre complexe. Fie ai impresia că vei îmbătrâni şi el nu se va mai simţi atras de tine, fie îţi pasă prea mult de opiniile celor din jur.

Iată ce trebuie să ştii despre relaţia cu un bărbat mai tânăr

Dacă vrei să fii fericită lângă un bărbat mult mai tânăr, trebuie să uiţi de toate aceste concepţii. Simte-te în largul tău, oferă-ţi câte un răsfăţ cosmetic periodic, pentru a printe încredere în tine, şi nu îi face pe plac chiar în tot ceea ce spune de teamă că te-ar putea părăsi. Plănuiţi tot felul de escapade romantice, deoarece astfel de ieşiri vă vor apropia şi vă vor da ocazia să vă cunoaşteţi dincolo de problemele de zi cu zi.

De asemenea, nu te purta cu el de parcă ar trebui să îl educi. Este normal să îţi doreşti să schimbi anumite lucruri la el, însă adoptă atitudinea potrivită, nu te transforma în părintele lui. Scopul este să îi arăţi că eşti sufletul lui pereche, nu să îi demonstrezi zilnic câte diferenţe există între voi. Un astfel de comportament îl va face să realizeze că, de fapt, s-ar potrivi mult mai bine cu o persoană care are vârsta apropiată de a lui.

Loading...

Citește și

 • Situaţii lubrifiantul reprezintă necesitate faceţi sex

  Oricine poate beneficia de pe urma lubrifianților. Lubrifierea face ca totul să alunece, să gliseze și reușește să introducă lucruri mari în locuri mici.

 • Egoismul consecinţele are asupra relaţiei de cuplu

  Egoismul este acea atitudine concentrată pe propriile interese mai presus de interesele altora. A avea o relaţie cu un bărbat egoist este o chestiune delicată, dar nu o misiune imposibilă. Mai întâi de toate trebuie să renunţi la înnăscuta tendinţă de a încerca să-ţi schimbi partenerul. Este inutil şi dăunător pentru ambii, pe termen lung. Ca să nu mai vorbim că, practic este imposibil.

 • nefericită relaţia trebuie să faci nu te afecteze

  Nefericirea este cel mai simplu mod de a-ţi da seama dacă eşti captivă într-o relaţie "bolnăvicioasă". În timp ce majoritatea persoanelor se plânge că nu pot fi în compania partenerului de viaţă atât de mult pe cât şi-ar dori, tu nu ştii cum să faci ca să-l eviţi mai mult.

 • legatura viata sexuala sport

  Ai remarcat vreodată că după ce faci câteva exerciţii fizice simţi că vrei să faci dragoste? Ceea ce se întâmplă este că hipotalamusul produce nişte substanţe care au acelaşi efect ca morfina. Şi, de fapt, sunt cam aceleaşi substanţe produse în timpul actului sexual.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1