Ce trebuie să faci pentru a ţine lângă tine un bărbat pe viaţă

dragoste.jpg

trebuie faci pentru a tine langa tine un barbat
Ca să fie un partener pe viaţă trebuie să îi demonstrezi că are un loc special în sufletul tău
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

În primul rând, trebuie să ştii că nu există o formulă magică pentru a ţine un bărbat lângă tine pe viaţă, pentru că fiecare om este diferit şi are nevoi aparte. Ceea ce ni se aplică, însă, tuturor, este nevoia de a fi iubit şi înţeles.

Indiferent ce tip de personalitate are iubitul tău, el vrea să simtă afecţiune şi să fie apreciat. Această dorinţă este un numitor comun pentru toţi oamenii şi chiar şi cele mai reci persoane o simt în interiorul lor, dar poate nu lasă să se vadă. Aceasta nu înseamnă că trebuie să îl sufoci cu afecţiunea ta, ci să îi demonstrezi, prin nenumărate modalităţi mărunte, că are un loc special în sufletul tău şi că îi eşti prietenă adevărată.

Ce motiv ar avea să plece vreodată, dacă alături de tine se simte foarte bine. Ca să fie un partener pe viaţă, nu manipularea ieftină este cheia, ci o aprofundare a înţelegerii şi iubirii faţă de el.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • Femeile orgasm multiplu

  Nu toţi bărbaţii au capacitatea să îşi aducă iubita pe culmile plăcerii de mai multe ori într-o singură partidă de amor. Obţinerea unui singur orgasm feminin este deja un mister pentru cei mai mulţi dintre ei, aşa că posibilitatea orgasmului multiplu devine deja o descifrare a hieroglifelor.

 • metoda calendaruli masuri de contraceptie

  Metoda calendarului este una dintre numeroasele măsuri de contracepţie pe care nici medicii ginecologi nu o recomandă din cauza riscului pe care îl implică. Ea se bazează pe identificarea cu exactitate a perioadei fertile a ciclului menstrual, perioadă în care femeia are cele mai mari șanse să rămână însărcinată. Metoda presupune evitarea contactului sexual în acest interval, urmând ca în restul ciclului menstrual, perioadă considerată „sigură”, să nu fie folosită nicio altă metodă de contracepție.

 • Minciuna, factor care poate distruge o relaţie

  Deseori, o minciună nu ascunde un adevăr ce l-ar irita pe partener, ci un adevăr ce ar distruge relaţia. E vorba de minciunile care ascund o faptă comisă sau o trădare.

 • Ce îşi doresc femeile

  Cei mai mulţi bărbaţi cred că femeile sunt înnebunite după tipii care arată bine şi care au buzunarele doldora de bani.. Ei bine, lucrurile nu stau întotdeauna chiar aşa.