Ce trebuie să faci pentru a cuceri un bărbat. Sfaturi despre cum să-l faci să te urmeze

mis.jpg

Ce trebuie să faci pentru a cuceri un bărbat
Păstrarea unui aer misterios este cheia pentru a atrage un bărbat
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

O atitudine misterioasă este întotdeauna binevenită când vrei să stârneşti interesul unui bărbat. Păstrarea unui aer misterios este cheia pentru a atrage un bărbat. Asta nu înseamnă că nu trebuie să îi spui nimic despre tine sau să renunţi la sinceritate, însă ar trebui să îl laşi pe el să te întrebe mai multe, înainte de a te apuca să-ţi faci o descriere completă.

Oferă-i bărbatului pe care îl placi independenţa şi spaţiul intim de care are nevoie, nu încerca să îi invadezi teritoriul fără a aştepta să te invite. Fii sigură că în momentul când îşi va dori acest lucru, nu va sta prea mult pe gânduri până să facă pasul cel mare.

Nu încerca să afli sau să verifici ce face în orice moment, se va simţi ameninţat de atitudinea ta. Lasă-I suficient spaţiu cât să poată face lucruri pe care şi le doreşte, pentru a nu te considera o piedică în calea lui. Fă un pas înapoi şi lasă-l să te urmeze!

De asemenea, deși vremurile s-au schimbat, este mai bine să eviți sexul la prima întâlnire. A nu fi o pradă ușoară menține viu interesul bărbatului pe care îl placi și îl vei face să te dorească și mai mult.

 

Loading...

Citește și

 • locuim împreună atunci când simţim că relaţia este suficient de coaptă

  Mutatul împreună poate fi cu două tăişuri: rişti să îţi distrugi relaţia sau poţi chiar să ţi-o îmbunătăţeşti, să fiţi amândoi mai fericiţi ca oricând.

 • Comunicarea în cuplu înseamnă mai mult decât a vorbi

  Comunicarea se referă la procesul de interschimbare a dorinţelor, nevoilor şi sentimentelor, cât şi a faptelor si opiniilor. Deseori, în cuplu, partenerii ajung să vorbească mai mult decât să comunice. Vorbesc despre problemele de la serviciu, îşi fac planuri comune de vacanţă, ies la masă, la film cu prietenii, dar uită să-şi comunice nevoile reale, care poate nu existau la începutul relaţiei pentru că apar o dată cu vârsta sau evoluţia personală a fiecăruia ori a cuplului.

 • Legăturile emoţionale între partenerii romantici implică şi afecţiunea fizică

  Cuplurile fericite se angajează în mod natural în schimbul de gesturi de afecţiune şi, de aceea, satisfacţia în relaţia de cuplu este foarte mare. Comunicarea afectuoasă este legată direct de angajamentul şi satisfacţia în relaţie care, la rândul lor, pot prevedea „viaţa” cuplului.

 • O relație sinceră este o relație în care partenerii se simt confortabil

  Sinceritatea este un element esenţial într-o relaţie şi împărtăşirea reciprocă a trăirilor profunde duce la consolidarea legăturii şi aduce foarte multă satisfacţie în cuplu. Spune-i partenerului ceea ce gândeşti şi ce simţi, ceea ce îţi doreşti, fără însă a-l răni, ţinând seama de emoţiile lui, respectându-i opiniile şi alegerile.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1