Ce trebuie să facă bărbatul pentru a preveni orice disconfort în timpul sexului anal

anal.jpg

faca barbatul preveni disconfort timpul sexului anal
Pentru a preveni orice disconfort sau durere în timpul sexului anal, bărbatul trebuie să nu penetreze prea adânc şi să nu facă gesturi bruşte
foto: 123RF

Atunci când se discută despre sexul anal, cele mai multe persoane nu pot concepe ideea că poate fi practicat fără durere. Însă pentru cei doritori există un motiv de bucurie: anusul este o zonă extrem de sensibilă care merită să fie explorată.

Aşadar, dacă momentul intim are loc cu acordul ambilor parteneri, femeia este relaxată şi folosiţi lubrifiant, deoarece zona anală nu se lubrifiată în mod natural, sexul anal poate fi o experienţă plăcută, pe care s-ar putea să vă doriţi să o repetaţi.

Există totuşi, şi un aspect la care trebuie să fiţi atenţi, în special bărbatul. Pentru a preveni orice disconfort sau durere, acesta trebuie să aibă grijă să nu impună un ritm alert, să nu penetreze prea adânc şi să nu facă gesturi bruşte, care pot provoca răni, având în vedere că ţesuturile din această zonă sunt foarte sensibile şi bogat vascularizate.

 

loading...
Loading...

Citește și

 • invaţa stimulezi partenerului punctele placerii absolute

  Se pare că cea mai bună ipostază pentru a stimula punctele plăcerii absolute ale partenerului, perineul, anusul şi prostata este poziţia “69”. Totuşi, cel mai bun mod în care o poţi face este ca el să stea în genunchi în pat, cu picioarele desfăcute şi cu faţa într-o parte. Această poziţie permite o deschidere la maximum a feselor.

 • Afla totul despre lubrifiere

  Secreţiile vaginale depind de hormonii estrogeni secretaţi de ovare. Un număr optim de estrogeni va da o lubrifiere normală. Glandele Bartholen, glande cu funcţie secretorie, situate la intrarea în vagin sunt cele care îţi eliberează lubrufiantul natural.

 • este considerata masturbarea o problema

  Masturbarea este considerată o problemă doar când îţi inhibă viaţa sexuală alături de partener sau îţi provoacă neplăceri de orice fel, îndeosebi de ordin psihologic. De exemplu, te face să îţi fie ruşine faţă de tine sau interferează cu activităţile tale zilnice, împiedicându-te să dai randament.

 • Femeile preocupate aspectul marimea propriului organ intim

  Cele mai multe femei sunt cu adevărat preocupate de aspectul şi mărimea propriului organ intim. Acestea cred despre vaginul lor că dacă este prea larg, partenerii nu se vor simţi bine, dacă este prea îngust, nu vor avea ele parte de plăcere deoarece actul sexual se desfăşoară cu dificultate şi este dureros.