Ce trebuie să aveţi în vedere pentru a ajunge la tipul de relaţie pe care îl doriţi

nuuu.jpg

Ce trebuie să aveţi în vedere pentru a ajunge la tipul de relaţie pe care îl doriţi
Având standarde înalte, este mult mai probabil să ajungeți la tipul de relație pe care îl doriți
foto: 123RF

Persoanele cu așteptări scăzute tind să fie în relații în care sunt tratate nepotrivit, iar persoanele cu așteptări mari tind să fie în relații în care sunt tratate bine. Acest lucru sugerează că, având standarde înalte, este mult mai probabil să ajungeți la tipul de relație pe care îl doriți.

Într-o relație suficient de bună, oamenii au așteptări față de modul în care sunt tratați. Ei se așteaptă să fie tratați cu bunătate, iubire, afecțiune și respect. Nu tolerează abuzul emoțional sau fizic. Se așteaptă ca partenerul lor să fie loial. Acest lucru nu înseamnă că se așteaptă ca în relația lor să nu existe conflicte. Chiar și cuplurile fericite le au. Conflictul este sănătos, deoarece duce la o mai bună înțelegere.

Chiar și atunci când vi se pare că totul este în regulă, nu lăsați totuși ca micile nemulțumiri să treacă nerostite, pentru că ele se pot aduna și pot ajunge să vă ucidă relația. Comunicarea nu se face doar pentru a fi împărtășite sentimentele negative, ci și pentru a celebra momentele în care partenerul a făcut ceva ce merită apreciat.

 

Loading...

Citește și