Ce trebuie să aibă în vedere femeile despre epilarea zonei intime. Este o necesitate sau nu?

epilat.jpg

Ce trebuie vedere femeile despre epilarea zonei intime
Epilarea inghinală nu este absolut necesară şi nu reprezintă o condiţie care trebuie îndeplinită pentru a te angaja în actul sexual
foto: 123RF

Cu siguranţă că îţi pui această întrebare aproape de fiecare dată când trebuie să te epilezi în zona intimă. Cele mai bune prietene îţi spun că ele nu au deloc păr pubian, iar cosmeticiana te întreabă dacă vrei epilat total şi tu te gândeşti că aşa trebuie.

Te simţi ciudat să te epilezi în zona intimă? Te întrebi dacă ar trebui să elimini absolut tot părul pubian? Adevărul este că unele femei preferă să nu aibă deloc păr pubian, altele se simt ciudat fără el, ca şi cum ar fi mai expuse, mai vulnerabile.

Iată ce trebuie să aveţi în vedere despre epilatul zonei intime

Epilarea inghinală este o modalitate de îngrijire corporală pentru care poţi sau nu să optezi. Cu siguranţă însă, nu este absolut necesară şi nu reprezintă o condiţie care trebuie îndeplinită pentru a te angaja în actul sexual.

Nu trebuie să ţii cont de ceea ce spun cei din jur despre părul pubian, pentru că, în cele din urmă, contează doar opinia ta şi a partenerului de viaţă. Dacă tu te simţi confortabil păstrând puţin păr în zona intimă, iar iubitul tău nu este deranjat de acest lucru, nu ai de ce să te stresezi. Important este să discutaţi deschis despre acest lucru încă de la început.

Loading...

Citește și

  • Indicii demonstrează bărbat este bun la pat

    Cum poţi să îţi dai seama dacă un bărbat este bun la pat înainte de a ajunge cu el în dormitor? Pentru a afla acest lucru, nu trebuie decât să fii atentă la câteva indicii. Aceste aspecte îţi vor da de înţeles cât de pasional şi creativ este viitorul tău partener.

  • Dacă programul nostru de muncă este deseori foarte încărcat și ne epuizează, dacă anturajul nostru ne stresează zi de zi, atunci, starea de sănătate a memoriei se deteriorează, susţin oamenii de ştiinţă. Când trebuie să memorăm foarte multe lucruri din domeniul nostru de activitate, dar şi amănunte legate de priorităţile cotidiene, treptat-treptat începem să uităm, iar confruntarea cu acest disconfort este dureroasă. Îmbucurător este faptul că avem soluţii eficiente .

  • genul de barbat judeca femeile sex prima intalnire

    Sexul la prima întâlnire nu mai este demult un subiect tabu. Cu toate acestea, încă există preconcepţii legate de experienţele de acest fel, în special când vine vorba de femei. Aşadar, este greşit ca o femeie să dea frau liber pasiunii simţite încă de la prima întalnire? Ce cred unii bărbaţi în acest caz?

  • Metoda contraceptivă apelează cele mai multe femei

    Anticoncepţionalele sunt o metodă contraceptivă extrem de populară în rândul femeilor. Scopul administrării lor este de a împiedica apariţia unei sarcini nedorite. Luate conform indicaţiilor din prospect pilulele sunt 100% sigure.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1