Ce te face un partener sexual apreciat

cuplu_sex.jpg

sex fantezii relatii intime cuplu partener sexual
Un bun partener sexual e curios să afle fanteziile celui drag şi e receptiv la destinuirile lui.
www.clicksanatate.ro

A fi sau nu un partener extraordinar, mai ales din punct de vedere sexual, ţine nu doar de chimia dintre tine şi persoana iubită, ci şi de cunoaşterea fanteziilor ei şi de aplicarea unor trucuri care fac diferenţa dintre o relaţie de durată, de calitate şi una sortită eşecului.

Aprecierea preludiului

Pentru a fi un partener sexual apreciat, e important să nu uiţi că unul dintre cele mai importante organe sexuale este creierul.

Profită de acest detaliu pentru a începe preludiul cu mai mult timp înainte chiar de a te întâlni cu cel drag, telefonându-i sau trimiţându-i mesaje menite să-l pregătească.

Dacă tot nu are starea necesară nu sări peste preludiu şi acordă-i importanţa cuvenită.

Curiozitatea

În secret, cu siguranţă fiecare doreşte să iasă din rutină şi să fie surprins.

Un bun partener sexual îşi aminteşte de acest lucru, răsfaţă şi ia prin surprindere pe cel drag cu o poziţie sexuală diferită sau cu propunerea de a vă desfăşura într-un loc inedit.

Secretele lui? Ştie gusturile celuilalt, e curios să-i afle fanteziile şi e receptiv la destinuirile lui.

Renunţarea la gândurile care te distrag

Dacă îţi laşi gândurile să fugă la treburile care ţi-au rămas de făcut la serviciu sau la problemele zilnice, începi să te detaşezi şi să devii absent în dormitor.

Încearcă să-ţi menţii concentrarea, chiar dacă traversezi o perioadă stresantă. Un truc pentru a reuşi asta este să fii cât mai atent la mişcările şi la reacţiile celuilalt.

Află pe clicksanatate.ro mai multe secrete ale unui partener sexual apreciat!

A fost descoperit un mecanism de blocare a metastazelor, în caz de melanom

Află care este greutatea ta ideală!

Loading...

Citește și

  • Femeile care au făcut sex doar cu un singur bărbat sunt mai fericite decât cele mai experimentate, arată un sondaj realizat de un site matrimonial din Marea Britanie.

  • Daca vrei o analiza mai profunda a acestei probleme nu trebuie sa uiti sa verifici pozitia lui Marte, atat pentru tine cat si pentru partenerul tau (Marte influenteaza viata sexuala) dar si pozitia Soarelui pe harta ta astrologica.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1