În ce țări se află femeile cu cei mai frumoși sâni

sani_1.jpg

sani
În aceste țări se află femeile cu cei mai frumoși sâni
Foto: arhivă personală

Există state renumite în întreaga lume datorită femeilor care au anumite trăsături fizice distinctive apreciate de bărbați de pe întregul Mapamond. Toate statele au femei frumoase, însă frumusețea lor se poate remarca sub diferite aspecte.

Știm că braziliencele sunt renumite pentru posterioarele foarte bine definite, scandinavicele pentru părul blond, iar olandezele sunt cele mai înalte reprezentante ale sexului frumos. Știm însă care sunt țările unde se află femeile cu cei mai frumoși sâni?

Un studiu coordonat de Victoria Milan, o pagină online de cupluri căsătorite sau oameni care încă își caută sufletul pereche, a luat ca eșantion în jur de un milion de femei din 20 de state diferite cărora li s-au studiat aspectele estetice ale sânilor, după cum precizează Daily Star.

În baza acestor date, a fost realizat un clasament al țărilor unde se află femeile cu cei mai frumoși sâni din lume. Iată care sunt acestea, potrivit sursei citate:

 1. Danemarca
 2. Suedia
 3. Marea Britanie
 4. Grecia
 5. Norvegia
 6. Olanda
 7. Germania
 8. Noua Zeelandă
 9. Austria
 10. Irlanda
 11. Finlanda
 12. Italia
 13. Australia
 14. Belgia
 15. Statele Unite
 16. Elveția
 17. Spania
 18. Canada
 19. Republica Cehă
 20. Africa de Sud

Studiul s-a bazat și pe atitudinea pe care aceste femei o au față „dotările” lor. Toate femeile care au participat la studiu au menționat faptul că sânii reprezintă aspectul numărul 1, cel mai esențial când vine vorba de atractivitate.

Loading...
 
 

Citește și