Ce sunt swingerii?

swing.jpg

Ce sunt swingerii
Ce sunt swingerii? Acele persoane nonconformiste care fac schimb de parteneri pentru sex
Foto: Click!
Citeste tot despre: 

Swingul este o practică de când lumea, dar puţini sunt cei care ştiu cu adevărat ce presupune acest lucru. La întrebarea „Ce sunt swingerii"? răspunsul este foarte simplu: swingerii sunt acele pesoane, acele cupluri care fac sex în aceeaşi încăpere, cu sau fără schimb de parteneri.

Viaţa ta sexuală ar putea deveni cu adevărat incendiară, odată ce te-ai decis să încerci o activitate superpicantă: schimbul de parteneri. Click! vă dă câteva informaţii despre ceea ce sunt swingerii şi despre ceea ce fac.

Ce sunt swingerii? Persoanele lipsite de inhibiţii

 • De la bun început, trebuie să ştiţi că swingerii sunt acele persoane nonconformiste, lipsite de prejudecăţi şi care nu cunosc noţiunea de gelozie. Swingul poate fi aceea „gură de aer proaspăt”, sau, pur şi simplu, o dorinţă de neoprit de a încerca senzaţii tari şi de a simţii şi un alt tip de plăcere sexuală. Ce sunt swingerii? Swingerii sunt acele persoane sau cupluri care caută noi modalităţi de a obţine plăcerea sexuală.
 • Nu foarte multe persoane au curaj să vorbească despre această practică sexuală, dar asta nu înseamnă că nu au fantezii în care se văd făcând sex cu mai mulţi parteneri. Unii chiar îşi doresc cu adevărat să aibă o experienţă de acest gen.
 • Swingul nu constă doar în satisfacerea nevoilor sexuale, ci presupune şi cunoaşterea reciprocă, participarea la conversaţii şi legarea de prietenii. De obicei, întâlnirile între swingeri nu se fac la voia întâmplării, ci sunt rezultatul unor socializări şi conversaţii pe termen lung. Despre ceea ce sunt swingerii, vă pot spune că sunt acele persoane lipsite de inhibiţii.

Ce sunt swingerii? Persoanele dispuse să-şi schimbe partenerii între ei pentru sex

 • Sunt foarte multe cupluri de swingeri în întreaga lume dispuse să-şi schimbe partenerii între ei pentru un plus de prospeţime şi noutate în viaţa lor sexuală.  Specialiştii spun că acele cupluri care sunt dispuse să facă sex cu schimbarea partenerilor au această dorinţă de a încerca noi senzaţii tari, fie pentru că practică sporturi extreme, fie pentru că sunt dependenţi de unele substanțe interzise considerate droguri.
 • Pentru a practica swingul trebuie să ştii exact ce presupune ca să nu se transforme într-o experienţă traumatizantă. Din acest motiv trebuie să se ţină cont de anumite aspecte deosebit de importante pentru viaţa ulterioară a cuplului. Încrederea trebuie să fie pe primul loc, iar partenerii trebuie să-şi cunoască foarte bine dorinţele, să fie deschişi şi pregătiţi pentru ce va urma. Ce sunt swingerii? Swingerii sunt acele persoane excentrice şi lipsite de prejudecăţi, două premise obligatorii dacă vrei să ai succes în această practică sexuală.
Loading...

Citește și

 • Cele mai bune pozitii pentru sex anal

  Ca să te simți bine în timpul sexului anal, trebuie să fii relaxată, iar poziția să fie atât de comodă încât să nu simți durere, ci doar plăcere. Iată cele mai bune poziții pentru sex anal pe care le poți încerca cu partenerul tău în dormitor sau oriunde îți dorești.

 • Fantezii sexuale periculoase

  În intimitate, orice fantezie sexuală poate fi pusă în practică, dacă ambii parteneri agreează propunerea. În schimb, există şi o serie de fantezii sexuale periculoase care, puse în practică, pot crea probleme acelor persoane care şi-au asumat acest risc.

 • Sfaturi pentru un cunnilingus ca la carte

  Sexul oral (cunnilingus) este cea mai bună modalitate de a aduce o femeie mult mai repede la orgasm. Iată câteva sfaturi pentru un cunnilingus ca la carte pentru a satisface orice femeie. Dacă bărbaţii vor ţine cont de ele, vor reuşii să aducă orice femeie la orgasm şi împreună să trăiască experienţe erotice de neuitat.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1