Ce-şi doresc bărbaţii în pat?

CLIIMA20110925_0003_1.jpg

Femeia trebuie să fie în toate felurile
Citeste tot despre: 

Bărbaţilor le plac femeile entuziaste, generoase, atente. Mai ales în pat. Află ce aşteaptă partenerul tău de la tine, atunci când vine vorba de sex!

În pat, atitudinea contează la fel de mult precum aspectul fizic. O demonstrează un studiu american, efectuat pe 5000 de bărbaţi. Iată ce au spus ei că aşteaptă de la partenerele lor... în pat!

Entuziasm!

Bărbaţii sunt, de obicei, entuziaşti în privinţa sexului. Şi vor să vadă la partenerele lor acelaşi entuziasm. Cu cât o femeie e mai spontană în pat, cu atât mai bine, spun ei!

Varietate

Nu, nu ar vrea neapărat o gamă largă de femei, din care să aleagă în fiecare seară. Ci o gamă-ntreagă de idei. Atunci când serile voastre amoroase se desfăşoară după acelaşi scenariu, el începe să fie plicitsit. Şi asta chiar nu-i place!

Aventură

Din când în când, orice bărbat simte nevoia unei aventuri, mai arată studiul. Nu, nu o aventură extraconjugală, ci o aventură cu tine! Pentru unii, asta înseamnă o partidă de sex în public. Pentru partenerul tău ce înseamnă? Află! Vezi mai multe detalii aici


Loading...