Ce-şi doresc bărbaţii cel mai mult când fac sex?

cuplu_sex.jpg

cuplu sex
Ca să-ţi menţii erecţia mai mult, fă sex mai des
Foto: Shutterstock
Citeste tot despre: 

Bărbaţilor le place să facă sex, dar asta nu înseamnă că întotdeauna au şi curaj să le spună partenerelor cea ce vor să li se întâmple în intimitate. Iată ce îşi doresc de la partenere când sunt în intimitate.

1. Să fie lăudaţi

Bărbaţii chiar dacă nu arată acest lucru şi dau senzaţia că nu le pasă, au nevoie de aprecieri din partea partenerelor, fiindcă acest lucru le dă mai multă încredere în ei. Au nevoie să le fie lăudate performanţele sexuale, dimensiunea penisului şi că vă place să faceţi sex cu ei.

2. Să li se facă sex oral

Nu întotdeauna bărbaţii au curaj să le spună partenerelor că-şi doresc să li se facă sex oral de frică să nu fie refuzaţi sau să le facă pe ele să se simtă mai puţin respectate. Bărbaţii consideră că acest gest înseamnă generozitate şi iubire.

3. Să pună în practică fantezii sexuale

Bărbaţii au fantezii nenumărate şi ar fi foarte încântaţi să le pună în practică cu partenera. Dacă reuşeşti să faci un bărbat să-ţi spună ce fantezie vrea să pună în practică, în timp ce este cu tine în pat, înseamnă că ai reuşit să-l faci să-şi deschidă sufletul în faţa ta şi să aibă mai multă încredere.

4.Să li se vorbească urât

Sunt bărbaţi care apreciază foarte mult femeile care le vorbesc vulgar în pat. Nu au nevoie de prea multă vorbărie, uneori două sau trei cuvinte sunt suficiente.

5. Să fii romantică

Rareori, bărbaţii vor recunoaşte că şi ei au nevoie de romantism, ăsta fiind semn de slăbiciune în viziunea lor. Dar asta nu înseamnă că nu apreciază momentele de romantism, chiar şi în situaţia în care nu sunt implicaţi sentimental.

Loading...
 
 

Citește și

  • sex cuplu

    Majoritatea bărbaţilor acordă o mare importanţă mărimii penisului. Din punctul lor de vedere, această calitate simbolizează virilitate, masculinitate şi forţă. Dar sunt situaţii în care, lungimea penisului depăşeşte orice imaginaţie.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1