Ce se întâmplă dacă apare plictiseala în cuplu?

plictiseala.jpg

întâmplă dacă apare plictiseala cuplu
Plictiseala, dacă apare, riscă să distrugă iubirea și sentimentele frumoase pe care le aveți unul pentru celălalt
foto: 123RF

De cele mai multe ori, când petreci foarte mult timp alături de partenerul de viaţă, există riscul să apară plictiseala. Într-o relație de cuplu de lungă durată, este posibil să știi deja ce își dorește cel de lângă tine, ce are nevoie, ce îi displace.

Poate sunteți în acel moment în care, dacă ieșiți în oraş, fiecare poate să dea comanda în locul celuilalt, fără să se teamă că va greși. Este un lucru extrem de frumos, însă această siguranță și cunoaștere a celuilalt riscă să aducă și ceva nedorit: plictiseala în cuplu.

Trebuie să știi că siguranța nu poate înlocui intimitatea, pasiunea și bucuria pe care le simțeai la începutul relației. Plictiseala, dacă apare, riscă să distrugă iubirea și sentimentele frumoase pe care le aveți unul pentru celălalt. Este foarte important să păstrezi aprinsă scânteia pasiunii, chiar și după mulți ani de conviețuire cu partenerul. Atracția, dorința nu trebuie să dispară niciodată, iar celelalte sentimente, de prietenie, intimitate, care apar în timp, trebuie să le completeze pe acestea, nu să le înlocuiască.

 

Loading...

Citește și

 • Principalul motiv partenerii de viaţă înşală lipseşte

  Multe cupluri trăiesc cu impresia că pasiunea se pierde în timp, acoperită de rutină şi obişnuinţă şi nu mai poţi face absolut nimic pentru a o readuce înapoi. Este o concepţie total greşită şi este principalul motiv pentru care partenerii de viaţă înşală. Iar dacă nu fac acest lucru trăiesc ani mulţi nefericiţi, într-o monotonie insuportabilă, care îi stoarce de pofta de viaţă, de creativitate, de vitalitate, de entuziasm. Aşadar, oamenii sunt capabili de acte nebuneşti pentru un strop de pasiune.

 • lucru niciun bărbat ceară femeii pe care o iubeşte

  Atunci când un bărbat se îndrăgosteşte şi te alege să-i fii alături, va trebui să te accepte exact așa cum ești fără să încerce să schimbe ceva la tine.

 • Ce trebuie să ştiţi despre durata unei partide de sex

  Mereu au existat discuţii legate de timpul care trebuie acordat unei partide de sex pentru ca ambii parteneri să fie satisfăcuţi pe deplin. Însă durata normală a unui act intim depinde în mare măsură de fiecare cuplu în parte.

 • Alimente care ajută la stimularea libidoului

  Dacă nu ştiaţi, cheful de sex poate veni şi datorită unor alimente, care sunt considerate afrodisiace naturale. Un afrodisiac este orice ne excită şi poate să fie un aliment, un miros sau o imagine. Afrodisiacele cresc libidoul şi prezintă avantajul că sunt la îndemâna oricui.