Ce se întâmplă cu persoanele care fac sex în mod regulat

drag.jpg

întampla cu persoanele sex mod regulat
. S-a constatat că persoanele care fac dragoste cu regularitate se află într-o formă fizică şi psihică mai bună
foto: 123RF

Sexul are efecte benefice asupra întregului organism. S-a constatat că persoanele care fac dragoste cu regularitate se află într-o formă fizică şi psihică mai bună decât cei care nu au o viaţă sexuală activă.

Dacă vrei să ai tot timpul o stare bună, îndreaptă-ţi paşii spre dormitor. Sexul este considerat un bun medicament care te vindecă de toate relele.

 • Sexul înlătură durerile de cap, deoarece conduce la detensionarea vaselor de sânge de la nivelul creierului.
 • Sexul vindecă depresiile uşoare, deoarece determină secreţia de endomorfine în sânge, ceea ce produce o stare euforică, un sentiment de bunăstare.
 • Sexul tonifică aproximativ orice muşchi din corpul uman şi este mai distractiv decât să stai 2 ore la sala de fitness.
 • În timp ce fac dragoste, femeile produc mari cantităţi de estrogen, care determină părul să strălucească şi le conferă netezime pielii.
 • Făcând dragoste lent, relaxat, scad şansele unor dermatite, erupţii cutanate sau de urticarie. Transpiraţia produsă curăţă porii şi face pielea să strălucească.
 • Săruturile fac astfel încât saliva să cureţe urmele de alimente rămase printre dinţi şi reduc nivelul acidităţii bucale, fapt care micşorează pericolul apariţiei cariilor şi depunerilor de tartru.
 • Alungă stresul. În timpul actului sexual se produce o substanţă chimică, numită dopamină, care anihilează hormonii de stres. Numai 20 de minute de sex echivalează cu două ore de relaxare.
Loading...

Citește și

 • Lipsa comunicării duce la începerea prematură a vieţii sexuale

  Pentru nici un părinte nu este ușor să vorbească despre sex cu copiii și în special cu fetele care sunt mai sensibile din fire. Oricât de mult ai amâna momentul, va veni o zi când va trebui ca părinte să abordezi acest subiect delicat.

 • Masturbarea cuplu partenerii practice fara restricţii

  Faptul că partenerul tău se masturbează nu ar trebui să te deranjeze atâta timp cât nu vă afectează viaţa sexuală, adică atâta timp cât nu înlocuieşte sexul cu tine şi plăcerea intimă alături de tine.

 • Semne arata nu ţi-ai ales bine partenerul

  La începutul relației totul este numai lapte și miere, îți face plăcere să-ți petreci timpul cu iubitul, să discutați ore în șir, iar defectele trec neobservate. Din păcate, cu timpul, lucrurile se mai schimbă și realizezi că bărbatul lângă care ești nu a fost alegerea cea mai bună. Iată, în articol, câteva semne care îţi dau de înţeles acest lucru.

 • Ciclul menstrual influențează apetitul sexual

  Cele mai multe reprezentante ale sexului frumos spun că există o perioadă (sau perioade) în timpul ciclului menstrual lunar când simt o mai mare dorinţă sexuală.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1