Ce se întâmplă cu femeile care suferă de lipsa dorinţei de a face sex

frigiditatea.jpg

femeile care sufera de lipsa dorintei de a face sex
Femeile care suferă de frigiditate refuza să intrețină relații sexuale, de orice tip
foto: 123RF

Frigiditatea este lipsa dorinței sexuale la femei, sau, în termeni medicali, lipsa libidoului. Este una dintre disfuncţiile care dăunează cel mai mult vieții de cuplu, fiindcă ridică semne de întrebare în privința afecțiunii și a dorinței de a continua relația.

Femeile care suferă de frigiditate refuză să întrețină relații sexuale, de orice tip, și de multe ori refuză orice fel de apropiere fizică intimă. În cazurile în care acceptă totuși contactul sexual, nu resimt nicio plăcere pe parcursul lui și nu reușesc să ajungă la orgasm.

Frigiditatea ascunde foarte multă frustrare şi provoacă disconfort celor doi parteneri deşi cea care suferă cel mai mult este femeia, pentru care sexul nu este decât o datorie conjugală. Şi bărbaţii devin frustraţi deoarece consideră că nu sunt destul de pricepuţi sau dotaţi pentru a-şi satiface partenera. Ambii trebuie să înţeleagă că nu este o condiţie ireversibilă şi că cea mai bună metodă de a trece peste probleme este comunicarea şi buna înţelegere.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • sex cuplu libidou cuplu relatii

  Vrei sau nu să recunoști, sexul joacă un rol important în relație. Însă, după o anumită perioadă de timp, e posibil ca libidoul să scadă și să ajungi să îți privești partenerul mai mult ca pe un prieten. Iată ce poți face pentru a preveni această situație!

 • vizate parţi ale corpului unei femei de catre barbaţi

  Spre deosebire de reprezentantele sexului frumos, care pun mare preţ pe caracter, bărbaţii acordă destul de multă atenţie aspectului fizic al femeii pe care o întâlnesc. Cu cât este mai frumoasă, cu atât mai mult aceştea îşi formează diverse scenarii: cum să o abordeze, cum ar fi dacă ar începe o relaţie cu ea. Toate aceste mici scenarii sporesc şi ele dorinţa.

 • Situaţiile care poate afecta serios viaţa intimă a bărbaţilor

  Şi bărbaţii se confruntă cu dureri în timpul sexului, care netratate cauzează frustrări severe. Din acest motiv, este bine să apeleze la medicii specialişti pentru a identifica cauza.

 • Iata ce frici nejustificate au femeile în intimitate

  Există cupluri care întâmpină probleme în viața sexuală, deoarece partenerele au tot felul de inhibiții și frici, în multe situaţii nejustificate

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1