Ce să vorbeşti cu un băiat la prima întâlnire? Reguli de bază

prima_intalnire.jpg

prima intalnire reguli baza sex
Chiar dacă aveţi amândoi emoţii şi vă simţiţi stânjeniţi, este bine să nu lăsaţi aceste sentimente să vă copleşească
foto: 123RF

Întâlnirea a fost uşor de stabilit, însă te gândeşti că acum vine partea cea mai grea, având în vedere că nu îl cunoşti prea bine pe cel cu care urmează să te vezi. Oricât ai fi de atentă la aspectul fizic şi chiar dacă există o atracţie între voi, trebuie să recunoşti că subiectele de discuţie sunt cele care fac totul.

Te poate pune în dificultate faptul că nu ştii despre ce să vorbeşti cu un băiat sau modul în care să abordezi subiectele de discuţie. În primul rând, chiar dacă aveţi amândoi emoţii şi vă simţiţi stânjeniţi, este bine să nu lăsaţi aceste sentimente să vă copleşească, pentru că vă pot strica cu uşurinţă prima întâlnire. O discuţie relaxantă este modul de a te simţi bine în compania celuilalt.

Nu atinge subiecte delicate, ia totul treptat, pentru că rişti ca tipul cu care te-ai întâlnit să bată în retragere. De asemenea, nu dezvălui nici tu prea multe despre tine, mai ales în faţa unui străin sau a unui băiat pe care nu îl cunoşti de multă vreme.

Prima întâlnire este un proces de cunoaştere, astfel că întrebările pe care le pui trebuie să scoată la iveală dacă acest băiat este sufletul tău pereche sau nu, dacă poţi avea o relaţie cu el sau nu.

 

Loading...

Citește și