Ce să nu faceţi când luaţi o pauză în relaţie. Greşeli care trebuie evitate

separare.jpg

nu faceţi luaţi o pauză în relaţie
Evită să vă întâlniţi, deoarece s-ar putea să fii copleşită de emoţii şi să nu mai gândeşti clar
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

O pauză în relaţie nu este sfârşitul lumii şi nu este echivalentă cu despărţirea, chiar dacă uneori se ajunge şi în acel punct. Dimpotrivă, este foarte posibil ca legătura voastră să fie şi mai strânsă după ce treceţi peste această provocare. Totul ţine de cum te foloseşti de timpul pe care aţi hotărât să îl petreceţi separat. În articolul de mai jos, aflaţi ce greşeli trebuie evitate atunci când alegeţi să luaţi o pauză în relaţie..

Evită flirturile şi întâlnirile cu alte persoane. Foloseşte timpul pentru a-ţi da seama ce vrei de fapt.

Nu discuta despre relaţie şi, mai ales, despre pauză cu prietenii tăi. Indiferent cât de bine intenţionaţi sunt, ei se află în afara situaţiei şi nu au cum să ştie toate faţetele problemei. În plus, ceea ce spui ar putea ajunge la urechile partenerului tău, fapt care l-ar putea răni şi îndepărta de tine.

Nu respinge apelurile de la prietenul tău. Este greşit să ignori complet o persoană care este ataşată emoţional de tine. În schimb, evită să vă întâlniţi, deoarece s-ar putea să fii copleşită de emoţii şi să nu mai gândeşti clar. Limpezirea gândurilor este esenţială într-o pauză în relaţie

Aşadar, dacă aţi ajuns în situaţia de a vă separa temporar, poţi folosi această perioadă pentru a-ţi da seama ce îţi doreşti cu adevărat. Atâta timp cât eşti sinceră cu tine şi vrei într-adevăr să rezolvi problemele, pauza în relaţie poate fi benefică pentru amândoi.

Loading...

Citește și

  • greseli care iti pot compromite viata sexuala

    De cele mai multe ori, suntem predispuşi la greşeli care ne pot compromite viaţa sexuală şi din acest motiv, nu sunt permise sub nici o formă în intimitate. Dacă îţi iubeşti partenerul de viaţă, trebuie să eviţi să critici abilitățile sale sexuale, lipsa interesului și a implicarii acestuia în pat.

  • marime penis, viata sexuala, cuplu, importanta marime penis

  • Mimarea orgasmului practică nerecomandata

    Mimarea orgasmului este o practică des întâlnită în rândul reprezentantelor sexului frumos. Aceasta este soluţia la care recurg mai ales atunci când simt că nu există şansa de a atinge extazul.

  • Calitaţi barbatul le considera irezistibile femeie

    Oricât de frumoasă ai fi şi oricât de îndrăgostit ar fi el, la un moment dat magia se va destrăma şi nimic nu va mai părea la fel de perfect, dacă nu ai personalitate şi individualitate. Celor mai mulţi bărbaţi li se par irezistibile femeile încrezătoare, competitive, care să le servească mereu noi provocări şi să îi incite prin mister şi originalitate.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1