Ce să-i faci unei femei, în pat, ca să nu te părăsească

sex-cuplu.jpg

Cuplurile au la dispoziție zilele de luni, marți și joi pentru momente intime
Cuplurile au la dispoziție zilele de luni, marți și joi pentru momente intime

Dincolo de satisfacţia bărbatului, de regulă mai uşor de mulţumit, reuşita unei relaţii de cuplu se bazează mult pe satisfacţia sexuală a femeii. Un bărbat care vrea să-şi păstreze iubita cât mai mult timp alături trebuie să se asigure că ea este satisfacută din punct de vedere sexual.

Unei femei căreia i se face sex oral i se transmite clar mesajul că plăcerea ei contează pentru partener. Plăcerea resimţită de aceasta în timpul cunnilingusului contribuie la satisfacţia ei pe plan sexual şi încurajează viitoare partide de amor. Cu cât ea este mai mulţumită de prestaţia partenerului şi de interesul acestuia faţă de ea, manifestat prin sex oral, cu atât ea este mai dăruită relaţiei de cuplu şi dispusă să facă dragoste.

Cu toate acestea, sexul oral trebuie făcut bine sau nu trebuie făcut deloc. Experienţa unei partide de sex oral făcută prost poate să coboare foarte mult încrederea de sine a celui care oferă cunnilingus şi totodată să scadă gradul de atracţie din partea celui care primeşte sex oral.

 

Loading...

Citește și

 • cuplu sex dragoste psiholog cojocaru

  Specialiştii în psihologia de cuplu spun că oamenii simt şi înţeleg iubirea prin cinci elemente: cuvintele de încurajare, timpul acordat, darurile primite şi mângâierile fizice. Dintre acestea, psihologul Laura Maria Cojocaru este de părere că manifestarea cea mai profundă a iubirii se realizează prin limbajul mângâierilor fizice, pornind de la ținutul de mână, sărutări, îmbrățișări și până la contactul sexual în sine.

 • Compromisul nu îl faci niciodata intr-o relaţie

  Într-un cuplu, este necesar ca partenerii să se împlinească unul pe celălalt, să se iubească şi să se respecte reciproc. Faptul că iubitul te face să te simţi deşteaptă, sexy şi frumoasă te va ajuta să-ţi consolidezi stima de sine, să fii fericită şi să îl faci şi pe el fericit. Câştigul va fi, aşadar, de partea amândurora.

 • Rutina din timpul căsătorie nu ar trebui să fie o normalitate

  Apariţia rutinei în timpul căsătoriei nu este o normalitate, care vine o dată cu trecerea timpului, ci este rezultatul unor dezechilibre şi deficienţe de comunicare între cei doi parteneri şi a unor factori externi, care influenţează modul de evoluţie al relaţiei şi felul în care cuplu se raportează la aceasta.

 • puternica arma de seducţie descoperit cercetătorii

  Un miros potrivit este ca un magnet puternic care atrage sexul opus şi astfel se împlineşte rolul biologic de a uni şi cupla o femeie cu un bărbat.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1