Ce problemă poate să apară la sâni după operaţia estetică

operatia.jpg

Ce problemă poate să apară la sâni după operaţia estetică
O problemă obișnuită care poate să apară după operație este contractura capsulară
foto: 123RF

Operațiile estetice întreprinse asupra sânilor le pot afecta sensibilitatea, deși modificările sunt de obicei temporare. Iar recurgerea la bisturiu are totuși un plus: după operație, sfârcurile pot deveni permanent mai sensibile, un efect colateral apreciat de majoritatea femeilor.

Noile tehnici chirurgicale, care nu taie nervii conectați cu sfârcul, sporesc probabilitatea ca o femeie să nu sesizeze nici o reducere a sensibilității în urma procedurii de mărire a sânilor.

În mod uzual, chirurgii plasticieni efectuează un test de sensibilitate înainte de a face orice tâietură.Testul poate să fie o stimulare de natură energetică asupra sfârcurilor sau pur și simplu ștergerea lor ușoară cu un tampon de vată.

„O problemă obișnuită care poate să apară după operație este contractura capsulară, strângerea țesutului cicatriceal sau a zonei din jurul implantului, ceea ce duce la durificarea locală a sânului. Poate fi urmată de o sensibilizare a sfârcului, deși starea respectivă trece de obicei după câteva săptămâni. Alte cauze pentru lipsa de sensibilitate a sânilor neasociate însă chirurgiei cosmetice, sunt îmbătrânirea și subțierea pielii. De asemenea, sensibilitatea este diminuată de cancerul mamar”, a spus Eve Marx în cartea sa „101 lucruri inedite despre sex”.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • corp sex senzational

  Poţi răspunde la sex numai în măsura în care îţi permite corpul să o faci. Nu contează cât de bine pregătit eşti, dacă nu răspunde corpul bine nu te vei putea bucura de senzaţiile unei partide de sex fierbinţi.

 • masturbare propriul stil sex

  Potrivit sexologilor, majoritatea femeilor îşi concentrează eforturile cu prioritate asupra uneia dintre părţile laterale ale clitorisului. Este vorba întotdeauna despre partea dreaptă dacă femeia este dreptace, respectiv despre stânga dacă avem de-a face cu o stângace.

 • lucruri despre masturbarea la barbati

  Puține persoane vorbesc despre masturbare ca fiind o parte esenţială a vieţii sexuale. Este o activitate sănătoasă, având numeroase beneficii pentru organism şi pentru starea de spirit.

 • sex stomac gol

  Vinul şi mâncarea sunt preliminariile tradiţionale ale unei nopţi de sex. De fapt, toată treaba porneşte de acum sute de mii de ani, când bărbatul trebuia să dovedească a fi un bun stâlp al familiei, punând o coastă de mamut pe foc.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1