Ce presupune o partidă de sex reuşită? Nu are nimic de a face cu acrobaţiile unor poziţii “exotice”

sex.jpg

Ce presupune o partidă de sex reuşită
O partidă de sex reuşită presupune preludiu, act sexual şi postludiu
foto: 123RF

Când vine vorba de sex, toată lumea este expertă până la proba contrarie. O partidă de sex reuşită presupune însă câteva lucruri pe care prea puţină lume are răbdarea să le deprindă. Sexul de calitate nu are nimic de a face cu acrobaţiile unor poziţii “exotice” adoptate în timpul actului sexual.

 O partidă de sex reuşită presupune preludiu, act sexual şi postludiu, precum şi stimularea zonelor erogene ale partenerului în timpul acestor trei faze. Ai nevoie de o bună privelişte asupra partenerului tău pentru a-ţi creşte gradul de excitare psihică aşa cum acesta are nevoie de spaţiu pentru a-şi plimba mâinile pe tot corpul tău.

Nu uita că şi iubitutul tău are nevoie să îşi desfete privirea cu imaginea ta dezgolită, aşa că alternarea poziţiilor sexuale,  în care zonele care îl excită să îi fie expuse gradual, este o idee bună pentru a-l ţine cât mai mult în "în priză".

 

Loading...

Citește și

 • Lucrul pe care bărbatul din viaţa ta nu vrea să îl ştie.

  Compararea partenerului cu foştii iubiţi din viaţa ta din punct de vedere al abilităţilor sexuale nu poate decât să-ţi dea dureri de cap. De regulă, actualul partener nu vrea să ştie nimic din ce îţi făcea fostul iubit pentru a te satisface, deoarece atunci când veţi fi în pat, în mijlocul acţiunii, acest gând îi va reveni în memorie şi îi va tăia tot cheful. În aceste condiţii, îţi dai seama că, în cazul în care ex-ul tău era un adevărat campion în pat, chiar nu trebuie sa sufli o vorbă, nu?

 • Sexul oral poate fi considerat preludiu

  Una dintre cele mai importante etape a actului sexual, peste care nu trebuie să sari este preludiul. Iar secretul unui preludiu ideal constă în a vorbi deschis cu partenerul, despre ce înţelege fiecare prin preludiu, ce aşteptări are şi ce l-ar ajuta să se simtă cu adevărat satisfăcut. Cunoscând dorinţele şi nevoile intime ale celuilalt, ajungi să preţuieşti preludiul.

 • Convieţuirea înainte de căsătorie este necesară

  O căsnicie fericită se bazează, în primul rând, pe o prietenie foarte solidă şi pe încredere, înainte de orice altceva. De aceea, pentru a construi o relaţie de cuplu fericită pe termen lung trebuie să vă asiguraţi că fundaţia este sănătoasă, că vă cunoaşteţi partenerul din toate punctele de vedere. Imaginaţi-vă că el sau ea este ca un puzzle cu multe piese mici. Făceţi-vă un obicei din a mai descoperi câte o piesă în fiecare zi şi a vedea care este locul ei în imaginea finală.

 • lucruri pe care să le faceți pentru a vă asigura mulţi ani fericiţi împreună

  Indiferent dacă sunteți împreună de puţin timp sau de mulți ani, este important să luați măsuri pentru a menține scânteia în relația voastră. Nu există o rețetă a fericirii, dacă ne gândim că fiecare dintre noi este unic. Dar dacă ar fi să întrebăm mai multe cupluri fericite care este secretul relației lor armonioase, cu siguranță am găsi mai multe puncte comune. Iată câteva lucruri pe care să le faceți pentru a vă asigura mulţi ani fericiţi împreună.