Ce poziţii sexuale sunt indicate în prima noapte cu un nou bărbat?

misionar.jpg

Ce poziţii sexuale sunt indicate în prima noapte cu un nou bărbat
Cea mai comună poziţie cu care începe un cuplu prima partidă de sex este poziţia misionarului
foto: 123RF

Reprezentantele sexului frumos care ies dintr-o relaţie de lungă durată şi sunt gata să înceapă o nouă idilă se lovesc de aceeaşi întrebare: oare cum mă voi descurca în dormitor cu un nou bărbat după atâta timp? Această întrebare nu reprezintă decât o anticipare a eşecului de a nu fi considerată bună la pat de către noul partener.

Poziţiile clasice de sex sunt indicate în prima noapte cu un nou bărbat

Potrivit statisticilor, cea mai comună poziţie cu care începe un cuplu prima partidă de sex este poziţia misionarului. Asta pentru că această poziţie este varianta cea mai sigură pentru ambii parteneri. De exemplu, multe femei nu se simt în largul lor în poziţia „femeia deasupra” din prima noapte, pentru că se simt expuse astfel.

Alteori, apare teama ca el să nu te considere prea „experimentată” dacă propui o poziţie de sex inedită. Aşadar, încercaţi mai întâi poziţiile clasice de sex, iar mai apoi testaţi altele mai îndrăzneţe.
 

Loading...

Citește și

 • De ce minciuna nu trebuie să îşi facă loc în viaţa intimă

  Să minţi nu este o idee bună, mai ales când vine vorba de viaţa voastră sexuală. Dacă te prefaci că eşti mulţumită de activitatea voastră intimă din dormitor, te gândeşti probabil că în acest mod nu îi vei răni sentimentele partenerului de viaţă, dar de fapt chiar asta faci. Îl îndepărtezi prin minciună şi de cele mai multe ori îşi dă şi el seama că ceva nu este în regulă.

 • Dorinţa libertatea de a ne destăinui extrem de importante cuplu

  La începutul oricărei relaţii, avem o plăcere deosebită să povestim bărbatului din viaţa noastră tot felul de lucruri, dar şi să ascultăm poveştile lui. Sunt descoperiri pe care le facem despre acesta, simţim dorinţa de a-l cunoaşte mai bine, de a ne primi în intimitatea lui şi de a se simţi în largul său să se destăinuie.

 • Aspecte referitoare la sexualitatea masculină

  Încă mai există o mulţime de lucruri pe care nu le ştim despre sexualitatea bărbaţilor şi nu pentru că nu ar fi interesate, ci pentru că există o reţinere în abordarea unor astfel de subiecte. În articolul de mai jos, descoperiţi câteva aspecte referitoare la sexualitatea masculină, pe care ar trebui să le cunoască toată lumea:

 • Tot ce trebuie sa stii despre orgasmul simultan

  Orgasmul simultan constituie cu siguranţă una dintre cele mai frumoase experienţe ale sexului. A vă bucura de orgasm în acelaşi timp este excitant şi unificator şi încheie partea activă a partidei de sex.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1