Ce poţi să faci pentru a menţine relaţia de cuplu vie şi dinamică

da.jpg

Ce poţi să faci pentru a menţine relaţia de cuplu vie şi dinamică
Surprinde-l cu tot felul de lucruri, pentru a vedea că te gândești la el
foto: 123RF

Pentru a menţine o relaţie de cuplu vie şi dinamică este nevoie de o străduinţă de fier din partea ta. Când laşi garda jos, partenerul tău îşi pierde interesul faţă de tine, faţă de relaţie, faţă de tot ceea ce a clădit împreună cu tine. Iată ce poţi face pentru a nu ajunge în această situaţie.

Surprinde-l cu tot felul de lucruri, pentru a vedea că te gândești la el. De exemplu, poți să îi faci mici surprize, care nu trebuie neapărat să fie costisitoare. Alege cadouri haioase sau utile, care să îi amintească de tine de fiecare dată când le folosește.

Nu încerca din răsputeri să-i acaperezi viața partenerului tău, căci, de obicei, acest comportament al femeilor nu primește un feedback prea bun din partea bărbaților. Oferă-i libertatea de a face diverse activități alături de prietenii săi, lasă-l să se ocupe de hobby-urile pe care le are și vei vedea că el te va aprecia pentru asta!

Noutatea îi incită pe bărbați, așa că, oricât de mult i-ar plăcea părul tău lung și drept, nu ar fi o idee rea să-l surprinzi, din când în când, făcând mici modificări la aspectul tău fizic. O coafură diferită sau poate o tunsoare nouă îl pot face pe iubitul tău să-și piardă mințile după tine!

Activează-i spiritul competitiv, dar nu exagera! Este știut faptul că reprezentanții sexului puternic au în sânge dorința de competiție și setea de câștig. Astfel, partenerul tău trebuie să simtă, cel puțin ocazional, că tu ești curtată și de alți bărbați. Ai grijă, însă, să nu exagerezi cu gelozia! Foarte mulți bărbați se sperie atunci când concurența este prea acerbă!

Loading...

Citește și