Ce poţi să faci când simţi frecvent că partenerul nu te înţelege

ascu.jpg

Ce poţi să faci când simţi frecvent că  partenerul nu te înţelege
Dacă simţi că vocea nu îţi este auzită, dacă simţi că nu te înţelege, ar fi bine să căutaţi o soluţie pentru această problemă
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

În orice relaţie de cuplu, de-a lungul timpului, pot apărea diverse probleme. De exempu, sunt momente în care unul dintre parteneri simte că celălalt nu îl înţelege, fie pentru că nu acordă suficientă atenţie lucrurilor pe care i le comunică, fie din multe alte motive. Dacă observi problema de la început şi reuşiţi să o rezolvaţi împreună, acesta e un lucru bun.

Problemele ar putea să apară dacă situaţia rămâne neschimbată, dacă sentimentul că nu te înţelege persistă şi nu faceţi nimic în acest sens. Deci, poate, la suprafaţă totul pare în regulă, în realitate lucrurile ar putea să fie mai complicate. O astfel de situaţie, poate duce, în timp, la ruperea legăturii voastre emoţionale, care este foarte importantă în cadrul relaţiei unui cuplu.

Dacă simţi că vocea nu îţi este auzită, dacă simţi că nu te înţelege, ar fi bine să căutaţi o soluţie pentru această problemă. Ceea ce pare la prima vedere inofensiv, ar putea, mai târziu, să se transforme într-o reală problemă.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1