Ce poate face o femeie pentru a-şi ţine iubitul fidel?

fidel.jpg

poate face o femeie pentru a-şi ţine iubitul fidel
Lasă raţiunea deoparte şi trăieşte sexul cu iubitul tău la intensitate maxim
foto: 123RF

Cei mai mulţi bărbaţi spun că înşală pentru că au simţit nevoia de ceva nou. Iar nevoia de nou este un impuls care motivează puternic un bărbat să ajungă în patul unei alte femei. Partenera de viaţă oricâte trucuri sexuale ar încerca nu se poate transforma în altă persoană.

Aşadar, nu are niciun sens să devii o zeiţă a sexului pentru a-l ţine lângă tine. Cel mult, va sta cu tine pentru că sexul este bun, dar nu înseamnă că nu va căuta altceva în altă parte. Ce poţi face în acest sens?

Nu te preocupa doar de cum să îl impresionezi în pat. Lasă raţiunea deoparte şi trăieşte sexul cu iubitul tău la intensitate maximă. Faptul că te vede cum tremuri de plăcere, cum îl doreşti şi cum te pierzi în braţele lui sunt lucruri rare, pe care nu le va da în schimbul unei femei care are tehnică, dar nu are simţire lângă el. Totuşi, fii dispusă să înveţi acele tehnici care îi plac lui şi arată-i cum te poate satisface el.

Pentru un bărbat care iubeşte, plăcerea ta este la fel de importantă ca plăcerea lui. Faptul că este capabil să te satisfacă, îi dă senzaţia că „este bărbat”, senzaţie pe care nu mai are motive să o caute în altă parte.
 

Loading...
 
 

Citește și

 • păstrezi o relaţie de prietenie bărbat ataşezi emoţional

  Specialiştii în relaţiile de cuplu au descoperit că emoţiile care se nasc între doi parteneri implicaţi într-o relaţie amoroasă nu diferă prea mult de cele existente între doi prieteni foarte buni. Este vorba despre loialitate şi empatie, dar şi despre capacitatea de a face compromisuri.

 • Metoda contaceptivă eficientă destinată exclusiv femeilor diafragma

  Diafragma este o membrană moale şi flexibilă, care se poziţionează în vagin pentru a preveni pătrunderea spermei în uter. Pentru a folosi această metodă contraceptivă, trebuie să apelezi neapărat la medicul ginecolog, care va alege un model adaptat organismului tău. Acesta îţi va face şi un scurt instructaj referitor la folosirea ei, iar, o dată la doi ani, va fi nevoie de un control pentru a înlătura posibilitatea ca aceasta să se fi deteriorat.

 • Facebook pe telefon mobil

  Facebook-ul creează false iluzii asupra relaţiilor şi alimentează aparenţele şi nu esenţa. De cele mai multe ori, relaţiile care par perfecte în fotografiile expuse pe reţeaua sociale nu sunt deloc aşa în realitate. Din acest motiv, nu este bine să compari relaţia ta cu a altor cupluri, mai ales când vine vorba de Facebook.

 • Metoda contraceptivă înşelătoare nu trebuie bazaţi ea

  Metoda calendarului este una dintre numeroasele măsuri de contracepţie pe care nici medicii ginecologi nu o recomandă din cauza riscului pe care îl implică. Ea se bazează pe identificarea cu exactitate a perioadei fertile a ciclului menstrual, perioadă în care femeia are cele mai mari șanse să rămână însărcinată.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1