Ce nu trebuie să-i spui partenerului tău, indiferent de cât de mult crezi că te iubeşte

partenei_sexuali.jpg

Ce nu trebuie sa- i spui partenerului tău ndiferent de cât de mult crezi că te iubeşte
Mai devreme sau mai târziu, iubitul îţi va pune probabil întrebări despre trecutul tău amoros
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Atunci când ne îndrăgostim avem impresia că toată lumea ne aparţine şi că totul este posibil dacă ne propunem asta. În această stare euforică ai impresia că poţi să spui orice iubitului, pentru că nimic nu o să-l facă să se îndoiască de tine şi de sentimentele tale. Există, totuşi, un lucru pe care nu trebuie să il spui niciodată partenerului tău, indiferent de cât de mult crezi că te iubeşte: numărul foştilor iubiţi.

Chiar dacă egalitatea între sexe se apropie cu paşi repezi de un echilibru, numărul foştilor parteneri are în continuare un impact diferit în funcţie de sex. Femeile cu mulţi parteneri sunt considerate în continuare uşuratice, în timp ce numărul de cuceriri este privit ca o diplomă de onoare de mulţi bărbaţi.

În cazul femeilor şi o cifră prea mică poate avea conotaţii negative. Dacă dezvălui partenerului după câteva întâlniri că ai avut doar doi parteneri pănă la vârsta de 30 de ani, îşi poate pune semne de întrebare şi poate căuta probleme acolo unde acestea nu există. Odată ce ai dezvăluit detaliile despre istoria ta sexuală, situaţia ţi-a scăpat de sub control. Un bărbat nesigur pe el se poate întreba de fiecare dată când faceţi sex câţi dintre foştii parteneri au fost mai buni ca el.

Gelozia şi pornirile posesive pot fi întărite de dezvăluirile despre un număr mare de foştii parteneri, odată cu senzaţia neplăcută că legătura emoţională pe care o simţi nu este unică.

De ce nu ar trebui să dezvălui numărul exact de parteneri

Mai devreme sau mai târziu, iubitul îţi va pune probabil întrebări despre trecutul tău amoros. Ar trebui să îi spui adevărul sau să-l minţi? O femeie modernă nu are nevoie să mintă, dar nici nu este obligată să răspundă unor întrebări indiscrete. Istoria sexuală conţine informaţii de ordin personal şi partenerul nu ar trebui să te întrebe de ea nici măcar după câteva luni de relaţie. Bărbaţii au şansa să răspundă la această întrebare mai rar deoarece femeile nu prea o pun, cunoscând impactul emoţional pe care îl poate avea această informaţie.

Loading...

Citește și