Ce nu trebuie să faci înainte de a ajunge cu iubitul în dormitor

preludiu.jpg

faci înainte ajunge dormitor iubitul
Folosirea oricărui aliment care conţine zahăr pe post de lubrifiant poate declanşa cea mai frecventă infencţie intimă la femei, candidoza, deoarece acesta "înfloreşte" sub influenţa zahărului
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Oricât de experimentată ar fi o femeie în ale sexului, poate face mici greşeli înainte de a ajunge în pat cu partenerul. Pentru a te bucura de o partidă de amor ca la carte, încearcă să eviţi lucrurile de mai jos.

Să îţi razi părul pubian

Dacă eşti adepta rasului în zona intimă, este indicat să faci această operaţiune cu o seară înainte de întâlnirea amoroasă. Rasul va exfolia stratul exterior al pielii, făcând zona foarte sensibilă. Poate irita foliculii piloşi, cauzând apariţia unor coşuri sau erupţii, sau chiar mici zgârieturi, care îţi pot supune pielea la potenţiale infecţii, precum infecţia cu virusul care provoacă herpesul sau infecţia cu HPV. 

Să foloseşti mâncarea pe post de preludiu

Ciocolata sau alte afrodisiace sunt perfecte pentru începutul de act sexual, dar cum rămâne cu candidoza postludiu? Folosirea oricărui aliment care conţine zahăr pe post de lubrifiant poate declanşa cea mai frecventă infencţie intimă la femei, candidoza, deoarece acesta "înfloreşte" sub influenţa zahărului.

Să bei prea mult alcool

Desigur, alcoolul te face să intri în starea perfectă pentru sex, dar prea multă tărie îţi poate lenevi simţurile iar orgasmul se va lăsa aşteptat mult şi bine. Bărbaţii care au întrecut măsura cu alcoolul ejaculaează mai greu, iar femeile au nevoie de stimulare excesivă.

 

Loading...

Citește și

 • muzica alegeţi atmosfera potrivita dormitor

  Atunci când faceţi dragoste este indicat să vă alegeţi muzica cu grijă. Muzica potrivită vă poate induce starea potrivită şi merită o jumătate de oră de sărutări şi mângâieri. Mai mult aceasta influenţează şi stilul în care faceţi sex.

 • Cat conteaza atractia sexuala intr-o relatie

  În momentul în care aveţi dubii în privinţa unui potenţial partener, dacă nu sunteţi convinşi că există atracţie sexuală la început, amânaţi sexul. Dacă săriţi în pat imediat cu o persoană de care nu sunteţi siguri, nu îi veţi oferi timpul necesar atracţiei să se dezvolte şi conexiunii sexuale să se intensifice.

 • Beneficiile masturbarii sanatatii efecte neasteptate

  Foarte multe mituri circulă şi în ziua de astăzi despre masturbare. Este încă un subiect cu care nu ne simţim deloc confortabil şi pe care îl discutăm, dacă avem curaj, cu voce joasă şi ruşinaţi. Cu toate acestea studiile medicale încearcă să ne convingă că nu este cel mai rău lucru de pe lume, ba dimpotrivă.

 • Prejudecaţile femeilor barbatilor materie sex

  Ideile preconcepute nu îşi au rostul în viaţa sexuală, sunt complet inutile şi cel mai probabil vor stârni amuzamentul cu trecerea timpului. Acestea sunt numai în capul vostru şi de fapt nici nu ar exista dacă le-aţi discuta sincer cu partenerul de viaţă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1