Ce nu pot tolera femeile într-o relaţie

tolera.jpg

ce nu pot tolera femeile in relatie
Femeile pot tolera o mulţime de lucruri, dar nu să aibă alături un om căruia îi pasă mai mult de ieşirile pe afară cu prietenii
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Femeile pot tolera o mulţime de lucruri, dar nu să aibă alături un om căruia îi pasă mai mult de ieşirile pe afară cu prietenii. În lumea feministă în care trăim astăzi, reprezentantele sexului frumos nu au nevoie de bărbaţi pentru a avea grijă de ele. Dar o femeia are nevoie de un partener care să aprecieze timpul petrecut în prezenţa ei.

Atunci când un om este mai interesat să petreacă timpul în orice alt loc, dar lângă ea nu, îi va oferi libertatea dorită. O femeie ştie că relaţia se va termina atunci când nu mai există nimic spiritual şi intelectual disponibil. Femeile din societatea de astăzi au evoluat. Nevoia de a avea un partener de viaţă este înlocuită de dorinţa de a avea un bărbat cu care să–şi împartă viaţa.

Când nu există iubire, apreciere, sensibilitate, conexiune, stimulare intelectuală sau prezenţă reală, o femeie va alege să rămână singură. Ştim acum că femeile lucrează la fel de mult precum bărbaţii. Să tolerezi o relaţie care nu are viitor nu trebuie să facă parte din priorităţi.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1