Ce nu ar trebui să faci niciodată în cuplu, dacă vrei ca iubitul să rămână lângă tine

barbatii.jpg

faci niciodată cuplu vrei iubitul rămână lângă tine
Încearcă pe cât posibil să nu intri cu forţa în intimitatea iubitului tău
foto: 123RF

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

O relaţie de durată se bazează pe respect, încredere reciprocă şi pe acceptarea faptului că fiecare partener are dreptul la propria intimitate. Încearcă pe cât posibil să nu intri cu forţa în intimitatea iubitului tău, decât în momentul în care el îţi oferă ocazia să faci asta. Fiecare dintre voi are propria individualitate şi acest lucru trebuie înţeles şi acceptat ca fiind ceva normal, fără să genereze un conflict.

Evită să îi contorizezi fiecare mişcare partenerului, să-l interoghezi în mod constant ca să ştii tot ce a făcut, unde a mers şi cu cine, nu intra în mail-ul lui, în folderele personale sau în contul lui de facebook. Şi mai ales, nu-i verifica telefonul sau mesajele. Acest lucru dovedeşte nesiguranţa, atât faţă de relaţia ta, cât şi faţă de iubitul tău. Nu este sănătos şi normal.

Nerespectarea intimităţii este una dintre greşelile care duc cel mai uşor la destrămarea unei relaţii de durată. În momentele când ai tendinţa să intri forţat în spaţiul privat al iubitului tău, pune-te în locul lui şi gândeşte-te dacă ţie ţi-ar plăcea să îţi fie încălcată intimitatea şi cum te-ar face să te simţi dacă acest lucru s-ar întâmpla.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

 • Faceţi sex rar masuri trebuie sa iei

  Viaţa sexuală, deși se spune că nu este partea cea mai importantă a unei relații, o face mult mai solidă. Legătura amoroasă dintre parteneri conduce la familiaritate și confort ridicate în cuplu. Cu cât partenerii sunt mai mulțumiți și satisfăcuți de relațiile lor sexuale, cu atât este mai mare șansa ca cei doi să rămână împreună pentru foarte mult timp

 • au nevoie barbaţii timpul unei partide de sex

  Orice bărbat îndrăgostit lulea de iubita sa cu siguranţă va fi implicat trup şi suflet de fiecare dată când face dragoste. Însă oricât de mult te-ar dori, are nevoie şi de confirmări şi răspunsuri din partea ta, pentru a se putea simţi bine.

 • legatura viata sexuala sport

  Ai remarcat vreodată că după ce faci câteva exerciţii fizice simţi că vrei să faci dragoste? Ceea ce se întâmplă este că hipotalamusul produce nişte substanţe care au acelaşi efect ca morfina. Şi, de fapt, sunt cam aceleaşi substanţe produse în timpul actului sexual.

 • nefericită relaţia trebuie să faci nu te afecteze

  Nefericirea este cel mai simplu mod de a-ţi da seama dacă eşti captivă într-o relaţie "bolnăvicioasă". În timp ce majoritatea persoanelor se plânge că nu pot fi în compania partenerului de viaţă atât de mult pe cât şi-ar dori, tu nu ştii cum să faci ca să-l eviţi mai mult.

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5