Ce muzică trebuie să alegeţi pentru a crea atmosfera potrivită în dormitor

muzica_potrivita.jpg

muzica alegeţi atmosfera potrivita dormitor
Muzica potrivită vă poate induce starea potrivită şi merită o jumătate de oră de sărutări şi mângâieri
foto: 123RF

Atunci când faceţi dragoste este indicat să vă alegeţi muzica cu grijă. Muzica potrivită vă poate induce starea potrivită şi merită o jumătate de oră de sărutări şi mângâieri. Mai mult aceasta influenţează şi stilul în care faceţi sex.

Odată ce v-aţi excitat, e posibil să nici nu mai fiţi conştienţi de muzică, dar ea oricum vă va direcţiona mişcările. Muzica poate fi rapidă şi furioasă. Poate să fie languroasă. Poate să fie dedicată şi sensibilă. Poate să fie romantică. Poate să fie provocatoare. Discutaţi despre stilul de muzică înainte şi alegeţi pe rând.

Concertele şi simfoniile clasice sunt excelente, pentru că sunt lungi şi au un punct culminant. Dacă nu vă place muzica clasică, încercaţi să vă faceţi propria compilaţie. De exemplu:

Visătoare – Gymnopedies de Erik Satie

Mistică – Concertul de vioară „The Leeds de Howard Blake”

Spirituală – „Simfonia numărul 2” de Gustav Mahler

Sentimentală – Diana Krall

Puternică – Ramanza de Andrea Bocelli

Sălbatică – Sufletul ţganului rus

Frenetică – Marşul Valkiriilor de Richard Wagner

Kama Sutra – Raghunath Manet

Loading...

Citește și

 • cele mai mari frustr[ri sexuale ale barbatilor

  Sunt câteva situaţii de coşmar care îi fac pe reprentanţii sexului puternic să nu se simtă în largul lor atunci când sunt în intimitate.

 • afrodiziac sex

  Un afrodiziac este ceva ce provoacă dorinţă sexuală, dar care îmbunătăţeşte şi performanţa sexuală. Nu rămâne nicio îndoială că atunci când eşti excitat, implicit simţi şi mai multă dorinţă sexuală.

 • bondage sex

  Există o întreagă psihologie în jurul bondage-ului. Poate suna foarte alarmant, dar nu este deloc aşa. Bondage-ul nu are nimic în comun cu durerea. Este practic o expresie extremă a conceptului de bază conform căruia femeilor le place să li se facă anumite lucruri, iar bărbaţilor le place să facă aceste lucruri.

 • barbatii si femeile nu trebuie sa concureze

  Cu toţii vorbim despre războiul sexelor şi nu este nicio îndoială că, în ceea ce îi priveşte pe mulţi, el nici nu există. Ei bine, poate exista în sala de şedinţe, dar nu-l lăsa să-ţi intre în dormitor. Sau în relaţie.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1