Ce le determină pe femeile trecute de prima tinereţe să refuze o partidă de sex

sex.jpg

determină femeile trecute de prima tinereţe refuze partidă de sex
Schimbările hormonale pot avea un impact major asupra interesului pe care îl arată femeile faţă de sex
foto: 123RF

Bărbaţii se grăbesc adesea să tragă concluzii pripite şi consideră că sunt primii vinovaţi pentru lipsa de interes faţă de sex a soţiilor lor, însă realitatea poate fi cu totul alta. Există mai multe motive pentru care o femeie trecută de prima tinereţe poate să refuze să facă sex pentru o perioadă.

Odată cu înaintarea în vârstă intervin tot felul de probleme care pot afecta libidoul. În cazul femeilor, schimbările hormonale pot avea un impact major asupra interesului pe care îl arată faţă de sex. De asemenea, poate fi vorba şi despre probleme fizice care afectează plăcerea sexuală, cum ar fi dureri în timpul actului sexual sau uscăciunea vaginală.

Alteori, fluctuaţiile hormonale pot face o femeie să nu se simtă prea atrăgătoare, un moment perfect pentru ca bărbatul din viaţa ei să-i aducă aminte cât de sexy şi de frumoasă o consideră. Femeilor le ia mai mult timp să intre în starea necesară pentru sex, în timp ce bărbaţii se excită mult mai rapid. Prin urmare este destul de greu să se sincronizeze, mai ales dacă există şi alte motive care împiedică acest lucru.
În această situaţie, afecţiunea faţă de partenera de viaţă trebuie exprimată în fiecare zi şi trebuie întreţinută prin gesturi mici. Este greu să treci direct la sex şi să te aştepţi ca totul să meargă ca uns, mai ales în cazul femeilor trecute de prima tinereţe.

 

Loading...

Citește și

 • Spaţiul personal în cuplu este o necesitate, o nevoie esenţială

  Spaţiul personal într-o relaţie de cuplu este o necesitate pentru ambii parteneri. Este una din nevoile omului şi este ideal ca fiecare să funcţioneze şi în alte zone ale vieţii: să meargă la serviciu, să construiească relaţii de colegialitate, să petreacă timp cu sine, desfăşurând activităţi care îi fac plăcere.

 • Află ce nu ar trebui să accepţi niciodată iubitului

  Când un bărbat se îndrăgosteşte şi te alege să-i fii alături, va trebui să te accepte exact așa cum ești fără să încerce să schimbe ceva la tine.

 • ce nu pot tolera femeile in relatie

  Femeile pot tolera o mulţime de lucruri, dar nu să aibă alături un om căruia îi pasă mai mult de ieşirile pe afară cu prietenii. În lumea feministă în care trăim astăzi, reprezentantele sexului frumos nu au nevoie de bărbaţi pentru a avea grijă de ele. Dar o femeia are nevoie de un partener care să aprecieze timpul petrecut în prezenţa ei.

 • fericiti pe parteneri relatia de cuplu

  Problemele şi dezamăgirile din relaţia de cuplu pot fi uşor de suportat dacă partenerii încearcă să se apropie mai mult unul de celălalt. Iar sexul nu este singurul contact fizic care reduce stresul şi îmbunătăţeşte starea generală a oamenilor.