Ce jucării sexuale îți pot pune sănătatea în pericol

cuplu_sex.jpg

jucarii sexuale, sex, cuplu, relatii, fantezie
Se recomandă utilizarea unor jucării sexuale din materiale hipoalergenice făcute din elastomeri ori silicon.
www.clicksanatate.ro

V-ați hotărât să încercați unele obiecte promovate de magazinele de profil pentru adulți? Ei bine află că acestea, în afară de faptul că îți pot oferi plăcere, pot fi periculoase pentru sănătate.

Pe piața de nișă se vând tot felul de jucărioare sexuale precum: dildouri, vibratoare, biluțe pentru zona vaginală ori anală, inele vibratoare, pompe pentru vagin și pentru clitoris.

Specialiștii explică faptul că aceste jucării sexuale, spre exemplu, vibratoarele, care sunt destinate stimulării dorinței și plăcerii sexuale trebuie să fie netede, fine, să nu zgârie, să fie ușor de curățat și să nu se poată rupe în timpul utilizării lor. Există unele articole de acest fel care sunt confecționate dintr-un plastic dur care funcționează cu ajutorul unor baterii sau care au un șnur ce iese afară. Se recomandă să nu se folosească acest gen de produse care sunt foarte greu de curățat după întrebuințarea lor.

Există mai multe tipuri de astfel de jucării unele sunt pentru stimularea vaginală, a clitorisului iar altele pentru cea anală. Nu este indicat să folosești o astfel de jucărie făcută pentru vagin în zona anusului, pentru că te poți răni. Unele articole pentru uz sexual pot aluneca în rect și să necesite intervenția medicului pentru a le scoate.

Materiale posibil cancerigene

Unele produse sunt puse la vânzare, deși nu au fost înainte testate, aprobate și legalizate de către cei de la Administrația de Alimentație și Medicamente (Food and Drug Administration - FDA). Unele dintre acestea pot fi făcute din materiale nocive. Este vorba despre anumite substanțe chimice precum ftalații, care sunt întrebuințate în producerea de materiale plastice, dar și pentru producerea de vopsele și cosmetice. Persoanele afectate de regulă sunt femeile însărcinate. De asemenea, și bărbații au de suferit, deoarece ftalații afectează sistemul lor de reproducere.

Află pe clicksanatate.ro ce alte materiale trebuie să eviți la cumpărare!

Vrei să ai un bebe? Uite ce analize trebuie să faci înainte!

Produsele pentru bebeluși sunt utile și pentru adulți?

 

Loading...

Citește și