Ce îşi doresc femeile în dormitor? Află ce le provoacă plăcere!

diferite.jpg

Ce doresc femeile dormitor provoacă plăcere
Orice femeie adoră să vadă că iubitul ei o dorește cu adevărat, mai ales în timpul sexului
foto: 123RF

Femeile sunt extrem de diferite atunci când vine vorba de preferinţele lor sexuale. Unele preferă tandreţea şi atingerile subtile, iar altele iau foc atunci când partenerul preia controlul în dormitor. În articolul de mai jos descoperiţi alte câteva lucruri pe care reprezentantele sexului frumos şi-ar dori ca bărbaţii să le facă mai des în pat.

Oricât de mult şi-ar dori să ajungă la orgasm, este clar că nu este tot ceea ce contează într-o partidă de sex. Femeile adoră să fie sărutate, dezmierdate și alintate cât mai mult, așa că orice bărbat ar trebui să stie că pentru ele plăcerea supremă nu este ultima frontieră.

Femeile au nevoie de preludiu, un fapt neînteles de foarte mulți dintre bărbați. Dacă te confrunți cu această problemă, încearcă să îi spui iubitului tău ceea ce simți, fă-l să înțeleagă că o partidă de sex nu este un concurs contra cronometru.

Orice femeie adoră să vadă că iubitul ei o dorește cu adevărat, mai ales în timpul sexului. Așa că, orice bărbat ar trebui să știe că acesta este momentul propice pentru a-i face complimente iubitei sale. De asemenea, multe femei adoră să le fie lăudate performanțele sexuale.

Reprezentantelor sexului frumos le place să vorbească și în timp ce fac amor. Așa că, nu este ceva greșit, atât timp cât conversația este una erotică, menită să stârnească și mai mult spiritele.

Pe scurt, orice femeie va fi satisfăcută atât timp cât partenerul ei îi înțelege nevoile. Scopul ultim nu este întotdeaua orgasmul, acțiunea în sine fiind mai importantă pentru ea.

 

Loading...

Citește și

 • femei reticente în a oferi sex oral partenerului

  Sexul oral este unul dintre cele mai intime acte sexuale, bărbaţii considerându-l chiar mai intim şi mai excitant decât orice poziţie sexuală. Totuşi, pentru unele femei această practică este extrem de controversată şi au motivele lor care le împiedică să facă aşa ceva partenerului.

 • teama de angajament starneste probleme relatie

  Când spui "teama de angajament" probabil te gândeşti imediat că este o problemă specifică bărbaţilor. Într-o oarecare măsură este adevărat, există mai mulţi bărbaţi care se simt intimidaţi de perspectiva unei relaţii de lungă durată, însă nici femeile nu sunt scutite de astfel de gânduri.

 • jucaria sexuala viata intima cupluri moderne

  Vibratorul este cea mai cunoscută şi cea mai folosită jucărie sexuală. Chiar dacă în continuare îşi are un loc pe lista subiectelor de discuţii tabu, nu are nimeni dreptul să vă judece dacă v-aţi gândit să vă achiziţionaţi una.

 • Comportamente ale femeilor alungă potenţialii parteneri

  Cei mai mulţi bărbaţi atunci când intră într-o relaţie nu agreează anumite comportamente tipic feminine. De exemplu, gelozia dusă la extrem, curiozitatea exagerată şi vorbitul non-stop sunt lucruri care nu sunt tocmai pe placul lor. Specialiştii în terapia de cuplu au identificat câteva situaţii care îi îndepărtează pe reprezentanţii sexului puternic de partenerele de viaţă. Iată ce acuză bărbaţii de obicei: