Ce înseamnă să fii autosexual şi cum poţi avea o relaţie intimă cu un autosexual

asta.jpg

Cineva poate fi autosexual sau autoromantic sau ambele
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Cu toţii ne dorim să fim fericiţi în cuplu şi să avem o viaţă intimă împlinită, lucru care a dus la naşterea unei noi categorii de orientare sexuală – autosexualitatea. Cei care practică autosexualitatea susţin că este sigurul mod prin care pot ajunge să simtă plăcere în dormitor.

Ca să ştii dacă ţi se potriveşte această nouă orientare sexuală, încearcă să fii sincer atunci când răspunzi la următoarele întrebări: te simţi excitat atunci când te zăreşti în oglindă, când îţi priveşti corpul? Consideri că n-ai nevoie de un partener pentru a ajunge pe culmile orgasmului? Dacă răspunsul tău e pozitiv, e posibil să fii autosexual. Dar ce este, mai exact, autosexualitatea?

În mare, a fi autosexual înseamnă să fii excitat chiar de tine, să simţi o atracţie sexuală atunci când îţi priveşti propriul trup. Şi, precum orice altă identitate sexuală, are o paletă largă de sentimente şi experienţe. „Poate să însemne altceva decât să fii atras de altă persoană sau e ceva ce înlocuieşte acea excitare din partea altcuiva”, susţine Emmalinda MacLean, directoarea unui program de educaţie sexuală din Los Angeles, pentru Health.

Citește aici de ce autosexualitatea este asemănată cu autoromantismul, ce înseamnă acest concept și de ce noi, cu toţii, putem să ne simţim atraşi de propria persoană și când.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1