Ce înseamnă să fii activă în pat?

activa.jpg

Ce înseamnă să fii activă în pat
A fi activă înseamnă să îi vorbeşti partenerului, să îi spui ce îţi place sau nu, să îl ghidezi, dar şi să exprimi verbal ceea ce simţi
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Sexul este un lucru “atât” de natural, încât oricine ştie să-l facă, ar spune unele persoane, însă lucruri nu stau chiar aşa. Se presupune că a face sex înseamnă două persoane care fac schimb de plăcere. Dar acest schimb nu se poate face dacă nu suntem atenţi la propriile senzaţii şi dacă nu avem încredere în partener, fără resentimente. A fi activă înseamnă să îi vorbeşti partenerului, să îi spui ce îţi place sau nu, să îl ghidezi, dar şi să exprimi verbal ceea ce simţi.

Amanţii buni discută, îşi împărtăşesc plăcerile, fac schimb de informaţii. Majoritatea cuplurilor funcţionează după un stereotip, fără creativitate, ignorând dorinţele partenerului. Schematic vorbind, bărbatul are un singur orgasm, femeia poate avea mai multe, bărbatului nu prea îi place preludiu, femeii da, el termină mai repede, ea mai lent.

Pentru ca relaţia să meargă, cel mai bine este ca femeia să nu se aştepte să primească totul de la partener, pentru că el nu o să ghicească ca prin miracol ce îşi doreşte ea. Femeia trebuie să îl facă să descopere, să fie mai exigentă cu ea însăşi mai degrabă, nu cu partenerul. Placerea depinde de tine.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1