Ce gen de bărbat judecă femeile care fac sex de la prima întâlnire

prima_intalnire.jpg

genul de barbat judeca femeile sex prima intalnire
Bărbaţii cu o stimă scăzută s-ar încadra perfect în categoria celor care judecă femeile care au experienţe sexuale de la prima întâlnire
foto: 123RF

Sexul la prima întâlnire nu mai este demult un subiect tabu. Cu toate acestea, încă există preconcepţii legate de experienţele de acest fel, în special când vine vorba de femei. Aşadar, este greşit ca o femeie să dea frau liber pasiunii simţite încă de la prima întalnire? Ce cred unii bărbaţi în acest caz?

Studiile au arătat că doar 3-4 bărbaţi din 10 îşi vor face o impresie greşită despre o femeie care a făcut sex cu ei de la prima întâlnire. Din păcate, nu este uşor să îţi dai seama care sunt aceştia înainte de a te culca cu ei. Până la urmă, ei vor încerca să te cucerească, aşa că nu îşi vor expune gândurile urâte înainte de a obţine ceea ce vor.

Bărbaţii cu o stimă de sine scăzută sau cei misogini s-ar încadra perfect în categoria celor care judecă femeile care au experienţe sexuale de la prima întâlnire.

Dincolo de ceea ce spune lumea, de tine depinde dacă vrei să faci sex la prima întâlnire sau nu. Tu eşti cea care ia această decizie şi tot tu vei fi cea care va suporta eventualele consecinţe. Totul depinde de cât de mult te laşi afectată de gândirea altor persoane.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1