Ce frici iraționale au bărbații când vine vorba de relații?

frici_irationale.jpg

frici iraționale au bărbații când vine vorba de relații
Bărbaţii se tem să nu-şi piardă demnitatea sau să nu cedeze emoţional, şi să nu se mai poată redresa
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Bărbaţii, chiar dacă sunt consideraţi “sexul puternic” au foarte multe frici atunci când sunt într-o relaţie. Se tem să nu se îndrăgostească şi după, să fie dezamăgiţi de persoana în care au investit sentimente.

Un bărbat se teme ca nu cumva să se încurce cu femeia nepotrivită, în special dacă persoana respectivă îl face nefericit. Se teme că ea îl va cicăli la fel cum făcea mama lui şi că va ajunge să arate la fel cum arăta bunica lui. Nu se sperie de un rid, două. Îl îngrozeşte gândul că se va transforma într-o necunoscută, cineva cu care nu-şi poate imagina cum ar fi să facă dragoste.

Cea mai mare spaimă a unui bărbat este că o să îl înşele soţia. Majoritatea bărbaţilor se tem de o astfel de eventualitate, mai ales când sunt şi copii implicaţi. Bărbaţilor le trec tot felul de gânduri prin minte. Ei ştiu că dacă ar fi să se întâmple aşa ceva vreodată, ar fi nevoiţi să pună în balanţă propriul lor bagaj emoţional cu cel al copiilor lor. Este genul de lucruri care distruge viaţa.

Bărbaţii se tem să nu fie luaţi de fraieri, de proşti sau să constate că o femeie s-a folosit de ei. Niciun bărbat nu îşi doreşte să fie păcălit şi să se trezească că s-a transformat într-un tichet de masă. Când nu valorezi mai mult decât un tichet de masă, te simţi lipsit de orice valoare. Aşa începi să ai resentimente, acestea capătă tot mai multă amploare, şi în final ajungi să consideri că nu poţi avea încredere în nicio femeie.

Bărbaţii se tem să nu-şi piardă demnitatea sau să nu cedeze emoţional, şi să nu se mai poată redresa. Aşa se explică de ce le place bărbaţilor să facă pe grozavii în compania tovarăşilor de pahar. După câteva beri, problemele lor par să se evapore în aburii beţie

 

Loading...

Citește și

 • dai seama ai relaţie funcţională cu cel care ar putea fi bărbatul vieţii tale

  Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, la un moment dat ajungi inevitabil să te întrebi dacă partenerul tău este cumva cel cu care vei trăi până la adânci bătrâneţi. Ei bine, pentru a găsi un răspuns, află că există un semn concludent care îţi dezvăluie că el ar putea fi bărbatul potrivit pentru tine.

 • cum se pune corect prezervativul

  Cei mai mulţi reprezentanţi ai sexului puternic sunt nesiguri în legătură cu modul în care ar trebui pus prezervativul, dar nici unul dintre ei nu vorbeşte despre acest lucru din jenă. Iar această atitudine le poate pune sănătatea în pericol. Până la urmă, nu e mai bine să rişti să te simţi ridicol şi să întrebi cum e corect, decât să nu întrebi şi să te alegi cu cine ştie ce boală cu transmitere sexuală?

 • cuplu certuri efecte pozitive asupra relaţiei

  Din când în când, certurile pot fi sarea şi piperul unei relaţii, care să te facă să conştientizezi cât de importante sunt momentele frumoase petrecute alături de partener. Discuţiile în contradictoriu te pot ajuta să vezi cu alţi ochi persoana iubită şi să-ţi influnţeze în mod pozitiv comportamentul faţă de cel de lângă tine.

 • cele mai periculoase poziții în dormitor

  Se pare că există cel puţin două pozitii sexuale care pot provoca fractură de penis şi este bine să le ştiţi. Probabil că vă întrebaţi în ce constă fractura de penis, din moment ce osul este absent? Erecţia este provocată de circulaţia intensificată la nivelul organului genital. Dacă penisul este îndoit brusc şi cu forţa, trauma poate cauza o aşa numită "fractură",în care sunt avariate cele două cilindre care intră în alcătuirea penisului.