Ce faci după prima întâlnire, dacă lucrurile nu au decurs aşa cum sperai

prima_intal.jpg

prima intalnire lucrurile nu au decurs
Uneori refuzul poate fi cel mai greu lucru pe care trebuie să îl faci în viaţă, însă nu trebuie să dai speranţe deşarte unei persoane
foto: 123RF

Ai avut o primă întâlnire cu un băiat, însă lucrurile nu au decurs aşa cum îţi doreai. Nu ai simţit că între voi ar putea fi mai mult decât o simplă prietenie. Chiar dacă îţi vine să dai bir cu fugiţii, nu este indicat să recurgi la un astfel de gest. Până la urmă, nu ai de ce să îl faci să sufere. Îi poţi trimite un mesaj în care să îi scrii că te bucuri că ai avut ocazia să îl cunoşti, însă nu esti ferm convinsă că lucrurile vor funcţiona şi pe viitor între voi..

Chiar dacă el insistă să ştie ce nu a funcţionat bine, nu îi detalia toate motivele pentru care nu îţi doreşti să ai o relaţie serioasă cu el. De asemenea, nu dezbate fiecare lucru care nu ţi-a plăcut la întâlnire. Nu numai că îl vei răni, dar s-ar putea să ajungă să te urască.

Uneori refuzul poate fi cel mai greu lucru pe care trebuie să îl faci în viaţă. Însă, nu trebuie să dai speranţe deşarte unei persoane, dacă nu o placi. Adoptă o atitudine rece, răspunde-I greu la mesaje şi cu siguranţă va înţelege pe parcurs că nu eşti interesată de persoana lui. Nu trebuie să te simţi vinovată că îl refuzi, gândeşte-te că nu întotdeauna în viaţă lucrurile ies aşa cum ne dorim.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • metoda calendaruli masuri de contraceptie

  Metoda calendarului este una dintre numeroasele măsuri de contracepţie pe care nici medicii ginecologi nu o recomandă din cauza riscului pe care îl implică. Ea se bazează pe identificarea cu exactitate a perioadei fertile a ciclului menstrual, perioadă în care femeia are cele mai mari șanse să rămână însărcinată. Metoda presupune evitarea contactului sexual în acest interval, urmând ca în restul ciclului menstrual, perioadă considerată „sigură”, să nu fie folosită nicio altă metodă de contracepție.

 • Sexul neprotejat menstruaţie cât de sigur este

  Ovulaţia reprezintă cea mai fertilă perioadă a lunii, însă acest lucru nu înseamnă că nu există posibilitatea să rămâi gravidă pe perioada menstruaţiei sau imediat după ce s-au încheiat sângerările menstruale. Specialiştii vă sfătuiesc să vă protejaţi indiferent de situaţie pentru a evita o posibilă sarcină.

 • Problema des întâlnită cuplurile crelaţie stabilă

  Creşterea în greutate este problema cel mai des întâlnită în cuplurile cu o relaţie stabilă. Fie din cauza rutinei, fie că după o perioadă de început, când amândoi aveţi fluturi în stomac, nu mai simţi că partenerul este la fel de atras de tine, grija pentru aspectul fizic nu mai este la fel de accentuată. Deşi este greşit, de cele mai multe ori, unul dintre parteneri sau chiar amândoi nu mai acordă la fel de multă atenţie felului în care arată şi nici alimentaţiei.

 • trebuie faci pentru a tine langa tine un barbat

  În primul rând, trebuie să ştii că nu există o formulă magică pentru a ţine un bărbat lângă tine pe viaţă, pentru că fiecare om este diferit şi are nevoi aparte. Ceea ce ni se aplică, însă, tuturor, este nevoia de a fi iubit şi înţeles.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1