Ce facem atunci când dragostea „ne loveşte" la locul de muncă

loc_de_munca.jpg

Ce facem dragostea ne „loveşte" la locul de muncă
În momentul în care vei avea certitudinea că relaţia este de viitor, fă-le cunoscut acest lucru în primul rând superiorilor
foto: 123RF

Ca orice relaţie, şi cea înfiripată la serviciu se va finaliza fie printr-o căsătorie, fie printr-o despărţire. Este foarte importantă, însă, discreţia. Din acest motiv, pentru început, nu trebuie să-i dezvălui relaţia ta nici celei mai de încredere persoane.

În caz contrar, vei avea surpriza să facă înconjurul instituţiei mai repede decât te-ai fi aşteptat. Mai mult vestea va fi exagerată de fiecare gură în parte

În momentul în care vei avea certitudinea că legătura voastră este de viitor, fă-le cunoscut acest lucru în primul rând superiorilor. Chiar dacă viaţa voastră privată nu îi priveşte, ar fi total lipsit de diplomaţie ca ei să fie ultimii care află, mai ales de la alţi colegi. Totodată, asigură-i că atât tu, cât şi partenerul tău veţi face tot ce vă va sta în putinţă să nu amestecaţi planul personal de cel profesional, în aşa fel încât relaţia voastră să nu dăuneze acţivităţii companiei.

Loading...

Citește și

 • Sexul oral placeri rasfaţa iubita

  Sexologii au ajuns la concluzia că toate cuplurile în care partenerii practică sexul oral sunt mult mai stabile şi se bucură de încredere reciprocă mult mai mare decât cele în care această experienţă este încă un subiect tabu

 • Rutina din timpul căsătorie nu ar trebui să fie o normalitate

  Apariţia rutinei în timpul căsătoriei nu este o normalitate, care vine o dată cu trecerea timpului, ci este rezultatul unor dezechilibre şi deficienţe de comunicare între cei doi parteneri şi a unor factori externi, care influenţează modul de evoluţie al relaţiei şi felul în care cuplu se raportează la aceasta.

 • sex cuplu probleme dormitor romani

  Sexul este esențial pentru viața de cuplu. La început, dorința vine spontan, în timp, însă, intervine monotonia. Țineți cont că, mai ales în cuplurile căsătorite, sexul are puterea de a menţine vie iubirea şi de a aduce echilibrul. Iată ce sfaturi ne dă specialistul după ce a depistat cele mai frecvente cinci probleme cu care se confruntă românii în dormitor!

 • Cea mai comuna greşeala barbaţii în pat

  O greşeală a multor bărbaţi în intimitate este aceea că nu preiau iniţiativa şi nu sunt direct interesaţi în a aduce un suflu nou relaţiei de cuplu.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1